Prvi 20061 pregleda 13. kolovoza 2022.

Ako volite Purple Hearts, morate pogledati ove filmove

nicholasgalitzine/instargam

Romantična drama 'Purple Hearts' zaludila je brojne obožavatelje diljem svijeta i već je neko vrijeme broj jedan na Netflixovoj listi najgledanijih filmova. Ako je ovaj film oduševio i vas i tražite još neke slične filmove, nastavite čitati jer vam donosimo nekoliko prijedloga

The Proposal

Suočena s mogućnošću deportacije iz zemlje, urednica knjiga Margaret Tate (Sandra Bullock) odluči se udati za svog mladog asistenta Andrewa (Ryan Reynolds), no taj dogovor sa sobom vuče određene posljedice. Naime, kako piše, Decider, Andrew pristaje oženiti se s Margaret samo ako ga promakne na višu poziciju.

Kada razriješe taj 'problem', kao i uvijek, pojavi se drugi, a to je - imigracijska služba pred kojom moraju glumiti da su zaista zaljubljeni.

Just Go With It

Ova romantična komedija prati plastičnog kirurga Dannyja (Adam Sandler) koji se na spojevima pretvara kako je u braku koji je pred raspadom kako se nitko ne bi previše 'vezao' za njega. No, problem nastaje kada se zaista zaljubi u jednu ženu kojoj je ispričao sve o svojoj 'supruzi'. 

Tada Danny, umjesto da bude iskren, zamoli svoju asistenticu (Jennifer Aniston) da se pretvara da je njegova, uskoro bivša, supruga. Naravno, njihovi osjećaji počinju se kretati u drugom smjeru. 

Single All the Way

U ovoj romantičnoj komediji, Peter odlazi u posjet svojoj obitelji za božićne praznike i nagovara svog prijatelja Nicka da mu glumi dečka kako bi ga obitelj prestala zadirkivati zbog toga što je 'single'. No, situacija se zakomplicira kada Peteru mama namjesti spoj na slijepo.

Candy Jar

Ova romantična komedija prati suparnike Benneta (Jacob Latimore) i Lonu (Sami Gayle) koji su iz potpuno drugačijih svjetova, ali jedna stvar im je zajednička - oboje žele biti predstavnici debatnog kluba svoje škole. 

No, u ovom suparništvu će naučiti da se suprotnosti itekako privlače. 
 

Uskoro stiže nova navijačka pjesma!

 | Autor:

Tvoja reakcija?