Prvi 225 pregleda 19. svibnja 2022.

Amazinga je otvorila Zinga Čuvalicu za vaše klince

Popiti kavu u miru bez djece ponekad je pravi izazov za roditelje tijekom užurbanih radnih dana, zato je Amazinga osmislila novi program Zinga Čuvalicu za najmlađe posjetitelje

Najveći obiteljski i zabavni centar u Hrvatskoj Amazinga od nedavno nudi uslugu čuvanja djece tijekom tjedna kako bi mališani uz igru i zabavu bili u potpunosti sigurni. Zinga Čuvalica idealno je rješenje nakon vrtića ili škole kada je djetetu potreban stručan nadzor dok roditelji mogu izvršiti svoje preostale obaveze. Djeca će uživati u igri i izazovima na različitim atrakcijama: trampolinima, climbing wallu, kartingu, escape roomu i laser tagu.

 | Autor:

Osim toga mališani će imati priliku steći nova prijateljstva, unaprijediti koordinaciju, snagu i ravnotežu tijela te interaktivno učiti kroz igru. Cilj je programa igrom razvijati motoričke vještine te kognitivne i socijalne vještine koje utječu na samopouzdanje djeteta.

Zinga Čuvalica namijenjena je za djecu od navršenih 3 godine do 15 godina. Iskusni treneri i animatori Amazinge za najmlađe polaznike dostupni su od ponedjeljka do petka od 15 sati do 22 sata.

 | Autor:

Detaljnije informacije o cijenama i mogućnostima prijave potražite na službenim web-stranicama Amazinge: https://amazinga.fun/, na recepciji ili pozivom na broj 01 5814721.

Zinga Čuvalica - za bezbrižan i radostan boravak svakog djeteta!

Tvoja reakcija?