Prvi 265 pregleda 22. veljače 2021.

Amazinga slavi prvi ročkas i ima super poklon za vas

amazinga/instagram

Najveći europski family entertainment centar, Amazinga, slavi svoj 1. rođendan! Popusti, nagrade, zabava i brojna iznenađenja očekuju vas od 22. do 25. veljače na Zagrebačkom Velesajmu, Paviljon 36!

"Rođendan slavimo ponajprije zahvaljujući vama, našim vjernim posjetiteljima, stoga smo vam se odlučili odužiti veselom rođendanskom zabavom", kaže nam Mario, voditelj atrakcija u Amazingi.

Već je dobro poznato da dobra proslava podrazumijeva i odlične rođendanske popuste i pogodnosti koji će zabavu učiniti još boljom, stoga su u Amazingi pripremili neponovljivu akciju. Od ponedjeljka do četvrtka - Amazinga povodom prvog rođendana nudi neodoljivu i neponovljivu ponudu 1+1, po cijeni jedne ulaznice dobivaš dvije.

Osim odlične ponude za ulaznice, u Amazingi su za cijeli tjedan priredili i brojna iznenađenja, gostovanja poznatih hrvatskih tiktokera i youtubera te odličnu zabavu uz brojne nagrade! Više informacija o nagradama potražite na društvenim mrežama.

Povedite cijelu obitelj i prijatelje i uživajte u više od 12 atrakcija na više od 11.000 kvadrata. Jedna od njih je i spektakularni trampolinski park od 1.800 kvadrata, koji je ujedno i prvi trampolinski park u Hrvatskoj. Osim trampolinskog parka tu su i druge uzbudljive atrakcije kao što su laser tag arena, mini go-kart staza, laser maze, zidovi za penjanje, adventure park te virtual reality (VR) park. Za one najmlađe tu su mini ninja poligon, mini trampolini, tematski soft play: gusarski brod i džungla te i različite arkade.

Amazinga poštuje sve epidemiološke mjere kako bi svi bili sigurni te je postavila nove sigurnosne i higijenske standarde i to uvođenjem inovativne prakse dezinficiranja atrakcija ozonom koji uništava sve patogene.

Od 22. do 25. veljače dođite i zabavite se na najboljem rođendanu u gradu za cijelu obitelj i iskoristite neponovljivu ponudu koja nudi dvije ulaznice po cijeni jedne. Dobra zabava je zajamčena, garantiraju iz Amazinge!

Tvoja reakcija?