Prvi 249 pregleda 14. lipnja 2022.

Amber progovorila u prvom intervjuu nakon suđenja

TOM BRENNER/REUTERS/PIXSELL

Od donošenja presude na suđenju između Amber Heard i Johnnyja Deppa prošlo je nešto manje od dva tjedna i čini se kako se Amber još uvijek nije pomirila s tim da je izgubila parnicu pa je svoju stranu priče ispričala u intervjuu

Gotovo dva tjedna nakon što je izgubila sudsku parnicu u suđenju protiv svog bivšeg supruga Johnnyja Deppa, glumica Amber Heard u intervjuu NBC podijelila je svoju reakciju na presudu, ali i na silnu podršku koju je dobio njen bivši suprug, piše Her

U isječku intervjua možemo vidjeti Amber kako govori da ne krivi porotu za njihovu odluku, ali da se ona s time ne slaže. 

"Ne krivim ih. Zapravo, razumijem ih. On je obožavana osoba i ljudi misle kako ga poznaju. On je fantastičan glumac", ispričala je Amber. 

"Njihov posao nije da budu zaslijepljeni time. Njihov posao je da gledaju činjenice i dokaze i nisu vjerovali tvom svjedočenju niti tvojim dokazima", odgovorila joj je novinarka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law & Crime (@lawandcrime)

"Kako bi mi mogli vjerovati nakon tri i pol tjedana svjedočenja o tome kako nisam osoba od povjerenja i kako mi ne treba vjerovati niti riječi", odgovorila je Amber koja se osvrnula i na komentare o njoj na internetu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

"Nije me briga što netko misli o meni ili kakve osude netko želi napraviti o nečemu što se dogodilo u privatnosti mog doma i mog braka iza zatvorenih vrata", rekla je. 

"Ne smatram da bi prosječna osoba trebala znati takve stvari. Također, ne shvaćam to osobno", dodala je. 

 

Uključite se na premijeru prve epizode serije 'The Outsiders'!

 

Tvoja reakcija?