Prvi 2736 pregleda 20. prosinca 2021.

Anatacha Filimone novi je hrvatski Supertalent!

anatacha/instagram

Sinoć je održano finale osme sezone hrvatskog Supertalenta, a pobjedu je odnijela mlada pjevačica Anatacha Filimone, s kojom smo i mi nedavno radili intervju i koja je s JoomBoosovcima snimila nekoliko zabavnih videa

Mlada tiktokerica i pjevačica Anatacha Filimone pobjednica je osme sezone hrvatskog Supertalenta, piše 24sata. Svojom izvedbom pjesme 'My Kind of Love' pjevačice Emeli Sandé osvojila je žiri i publiku te kući ponijela nagradu od 200 tisuća kuna. 

POGLEDAJTE NASTUP:

Njenom izvedbom posebno je bila oduševljena članica žirija Martina Tomčić koja joj je na audiciji dala zlatni gumb.  

"Zašto si večeras ovdje? Zbog emocije. Je li emocija nešto što nas pokreće u životu ili je emocija nešto zbog čega posustajemo? Može biti jedno i drugo, pitanje je naše osobne odluke. Ti si u svom životu odlučila da je emocija ta koja tebe pokreće i koja je tvoj motor. Emocija je ono što te dovelo večeras ovdje i hvala ti na svakoj emociji, na svakom tonu, svakoj sugestiji i toj silnoj snazi koju imaš u sebi jer si nama ovaj dan učinila bogatijim i ljepšim", poručila joj je Martina.

Na Anatachin uspjeh smo iznimno ponosni osobito zato što je neko vrijeme bila dio naše JoomBoos ekipe. Prošle godine smo s njom napravili intervju u kojemu nam je otkrila kako joj je najveći uzor Whitney Huston čije je pjesme 'How will I Know' i 'I Wanna Dance With Somebody' otpjevala u polufinalu. 

S obzirom na to da je Anatacha prilično aktivna i na TikToku, svima onima koji se žele okušati na toj društvenoj mreži poručila je da samo budu svoji u nedavnom intervjuu za JoomBoos. "Neka nađu nešto što ih čini posebnim. Talenti uspijevaju. Nek' imaju samopouzdanja i kad pomisle da im ne ide, neka se samo još više trude", rekla je. 

Taj savjet Anatacha je primjenila i na sebe jer je, bez obzira na verbalno i psihičko nasilje koje je u djetinjstvu proživljavala zbog boje svoje kože, odlučila cijeloj Hrvatskoj pokazati svoj talent. 

Zanimljivo je i kako je u intervjuu na pitanje 'gdje se vidiš u budućnosti' odgovorila kako želi postati poznata pjevačica. Čini nam se kako se Anatachini snovi počinju ostvarivati!

Čestitamo!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?