Prvi 170 pregleda 01. veljače 2022.

'And Just Like That...' dobiva i dokumentarni specijal

andjustlikethatmax/instagram

U četvrtak će biti emitirana posljednja epizoda 'Sex and the City' reboota 'And Just Like That..', a nakon njega obožavatelje očekuje i 'behind the scenes' specijal o njegovom nastanku

Posljednja epizoda reboota serije 'Sex and the City' naziva 'And Just Like That...' emitirat će se ovog četvrtka, a uz nju dolazi još jedna poslastica za obožavatelje - behind the scenes specijal, piše Elle.

Ovaj specijal prikazat će kako je, dvadeset godina nakon emitiranja originalne serije 'Sex and the City', nastao 'And Just Like That', a svoje doživljaje ispričat će i glavne protagonistice serije Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte).

Glavnim glumicama, sa svojim intervjuima i pričama, pridružit će se još i redatelji, kostimografi, producenti i mnogi drugi koji su sudjelovali na stvaranju ove serije. Također, imat ćemo prilike čuti i doživljaje novih lica koja su se prvi put pojavila u ovoj seriji, a to su Sara Ramírez (Che Diaz), Nicole Ari Parker (Lisa Todd Wexley), Karen Pittman (Dr. Nya Wallace) i Sarita Choudhury (Seema Patel). 

Baš kao i sam reboot, ovaj behind the scenes dokumentarac bit će emitiran na streaming servisu HBO GO.

Tko jedva čeka i ovo pogledati?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?