Prvi 928 pregleda 14. srpnja 2019.

Andrea Fabric otvorila novi kanal na engleskom jeziku

Dee Lady/YouTube

Andrea je otvorila novi kanal 'Dee Lady' na YouTube, a na njemu će govoriti samo na engleskom jeziku. Bila je preuzbuđena zbog novog kanala, a prvi video u kojem se predstavila je prvi komentirao Dennis Domian.

 | Autor: Dee Lady/YouTube Dee Lady/YouTube

Andrea Fabric, Bibi Andy, otvorila je novi kanal 'Dee Lady' na engleskom jeziku, a video joj je prvi komentirao kolega youtuber Dennis Domian:

"Ponosni vlasnik prvog komentara na prvom videu na novom kanalu ❤️"

 | Autor: andreafabricc/Instagram andreafabricc/Instagram

Andrea je bila preuzbuđena zbog izlaska novog kanala, a izlazak je odbrojavala i najavljivala na Instagram storyjima. Njen novi kanal podijelio je i Dennis, te pozvao fanove da 'čekiraju' Andrein video.

 | Autor: andreafabricc/Instagram andreafabricc/Instagram

Na početku videa nalazi se cool logo Andree/Dee Lady na kojem nestaje i pojavljuje se youtuberica. Na videu se vidi koliko je nestrpljiva i uzbuđena, a priznala je kako ne može vjerovati da se to događa.

 | Autor: Dee Lady/YouTube Dee Lady/YouTube

Cijeli video bio je baziran na tome da si Andrea postavlja pitanja i zatim na njih odgovara. Na pitanje što želi postati u životu, odgovorila je da u budućnosti želi biti uspješna i imati veliku obitelji.

 | Autor: Dee Lady/YouTube Dee Lady/YouTube

A na pitanje što joj je najveća mana, rekla je da je to komunikacija. Fanovima je priznala kako je zbog loše komunikacije izgubila osobu koju je jako voljela.

O čemu je još Andrea govorila pogledajte u videu:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    oke je kanal