Prvi 880 pregleda 11. siječnja 2020.

Andrija Jo se natječe za odlazak na Eurosong

andrijajo/Instagram

Popularni youtuber na Beoviziji će se u veljači natjecati kako bi predstavljao Srbiju na EUrosongu

Jedva čekamo Eurosong, ali prije prestižnog natjecanja svaka država mora odabrati svoga predstavnika. Ono što nas jako veseli je čuti i vidjeti Andriju Jo i njegovu pjesmu s kojom se natječe na Beoviziji kako bi upravo on Srbiju predstavljao u Nizozemskoj.

Andrija će se publici predstaviti s pjesmom "Uvek" čiju glazbu potpisuje Jimmy Jansson i Palle Hammarlund, a tekst Laurel Barker. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslednja godina na fakultetu, a i dalje se osećam kao srednjoškolac!📕📚✏️ Stalno me pitate šta studiram, na kom sam fakultetu i sada, kada sam pri kraju i kada sam se uverio da je ovo zaista dobro, mogu i da vam ga preporučim. Studiram Računarsku multimediju na ITS-u. Radimo na najnovijim Mac računarima i neki od predmeta koje imam su Web programiranje, Rasterska grafika, Video-produkcija itd. Više o tome u novom videu! Za vas koji ste mlađi, tu je i ITHS – srednja škola za IT. Pored toga što imaju odličan sistem rada, škola izgleda fenomenalno! Kao one o kojima smo svi maštali dok smo gledali strane filmove i serije.😄 #ITS #ITHS @ithsbeograd

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo) on

On je jedan od ukupno 24 natjecatelja koji će u dvije polufinalne i finalnoj večeri pokušati dokazati zašto baš oni zaslužuju predstavljati Srbiju na Eurosongu.

Andriji kao i svim ostalim natjecateljima želimo svu sreću!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?