Prvi 2511 pregleda 23. lipnja 2020.

Angelina Jolie napokon otkrila zašto su se ona i Brad razveli

Yui Mok/PA Images/PIXSELL

Angelina Jolie je u nedavnom intervjuu za Vogue India otvoreno progovorila o razlozima zbog kojih se razvela od Brad Pitta nakon 12 godina partnerstva.

Tijekom intervjua, glumica je objasnila kako se odlučila razvesti od Brada zbog dobrobiti njihovo šestero djece, Maddoxa, Paxa, Zahara, Shiloha, Vivienne i Knoxa, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Родители шестерых детей, Анджелина Джоли и Брэд Питт все чаще приходят к компромиссу без ссор и судебных разбирательств☝️😉 Пара уже успела договориться о совместной опеке, а на днях представители звезд заявили, что экс-супруги решили перевести своих младших чад с домашнего обучения на очное в одном из учебных заведений Лос-Анджелеса 🧐 Теперь, когда Энджи и Брэд реже гастролируют и снимаются, они хотят, чтобы их наследники проводили больше времени со сверстниками 🙌 Ожидается, что Пакс, Захара, Шайло, Вивьен и Нокс отправятся в школу сразу по окончании карантина. #AngelinaJolie #celebritynews #celebs #instacelebs #celebritysightings #celeb #celebritycouple #lifeandlove #celebrityfamily #angelinaandbrad #awesome #actor #actress #popularity #education #bradpitt #bradpittphoto #angelinajoliephoto #jolie #Jolie #children #kids #celebritykid #school #instalove #parenthood #parents #newsoftheday #celebritynews #instanews #brangelina

Objavu dijeli Marie Claire Russia (@marieclairerussia)

Kako se par prestao slagati kao nekada, a negativnu energiju najviše osjete djeca, Angelina i Brad su ih htjeli poštedjeti svega toga te se razići u miru.

via GIPHY

Osim o rastavi s Bradom, glumica je progovorila i o svojoj djeci te načinu na koji ih odgaja:

"Njih šestero su hrabri i vrlo jaki mladi ljudi. Mislim da je vrlo važno govoriti otvoreno o temi usvajanja te dijeliti iskustva s drugima. ‘Posvajanje’ i ‘sirotište’ su pozitivne riječi u našem domu i oduvijek sam to komunicirala sa svojom djecom.

S mojom posvojenom djecom možda ne mogu razgovarati o trudnoći, ali mogu razgovarati o svim detaljima kako me put odveo baš k njima te koliko sam sretna i ponosna što su postali mojom djecom. Sva posvojena djeca dolaze iz prekrasnih dijelova svijeta noseći u sebi kulturu i gene svoje sredine, tako da su oni podijelili sa mnom dio svoje kulture kao i ja s njima dio svoje.

Nikada ne bih voljela utjecati na prekid njihove povezanosti sa sredinama odakle potječu, tako da ih ja jedino mogu poštovati te učiti od njih. Vrlo sam blagoslovljena što sam njihova mama. Zahvalan sam na svakom danu”, kazala je Angie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍😍

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Drago nam je da su nakon svega ona i Brad u miru te da s djecom mogu otvoreno razgovarati o svemu što se između njih dogodilo. To je zrelo!

 

Prva epizoda 'Teinih dnevnika' izlazi 2. srpnja. Stay tuned!

 | Autor:

Tvoja reakcija?