Prvi 894 pregleda 30. siječnja 2021.

Antonia Dora ima novi hit: 'Ovo je moja transformacija'

Pave Elez

Antonia Dora Pleško je do svoje 21. godine dva put je došla do finala Supertalenta, natjecala se u 'X Factor Adria' showu, a nakon hita 'Da ti usne slijedim' koji pjeva s Alenom Đurasom, sada je izbacila novu pjesmu

Talentirana Splićanka svoj novi singl nazvala je '13. nota' i to je, kaže, najmodernija pjesma i najatraktivniji spot koji je dosad napravila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Pjesma je plesna, pozitivna i ima jako zaraznu energiju koja te nosi i diže. Vjerujem u svaki stih, uživala sam u njenom nastajanju i mislim da će pogotovo mlađa publika to prepoznati. U današnje vrijeme loših vijesti ona nekako sve to briše i vraća nas u prošlost kad je sve bilo normalno", kaže Dora koja, osim što pjeva, snima i videa za društvene mreže. Dio je i naše JoomBoos ekipe, gdje objavljuje zabavne TikTokove i videa na YouTubeu.

 | Autor: Pave Elez Pave Elez

Dora je oko sebe na ovom projektu skupila mladu i talentiranu ekipu, s kojom se i privatno rado druži. Spot joj je režirao i snimio youtuber i tiktoker, Pave Elez, a koreografiju je radio JoomBoosov influencer i plesač, Luciano Plazibat, koji je plesao i s Dinom Merlinom u spotu za njegov hit 'Mi'. Sve su kadrove snimili u Splitu, a tema je zabava na koju smo zbog pandemije zaboravili.

 | Autor: Pave Elez Pave Elez

"Željeli smo dočarati energiju pozitive, plesa, druženja, svega onoga što djevojke vole i što ih čini sretnima. Sve te scene nažalost nismo odavno vidjeli u našem životu i sve mi to jako nedostaje, kao i cijeloj mojoj generaciji", objašnjava.

 | Autor: Pave Elez Pave Elez

Pjesmu će premijerno izvesti na proljeće, na 68. Zagrebačkom festivalu gdje prvi put nastupa.

"Jako me veseli nastup na Zagrebačkom festivalu jer ću prvi put stati na tu pozornicu, a i to je festival koji općenito njeguje urbaniji glazbeni izričaj, daje šansu mladim i talentiranim pjevačima i to mi je genijalno. Iako mi je malo žao što je termin Festivala pomaknut zbog trenutne situacije, barem ćemo ja i moji plesači imati više vremena da sve dobro uvježbamo i pripremimo prije nastupa.

 | Autor: Pave Elez Pave Elez

Iako će joj ovo biti prvi nastup na ovom festivalu, Antonia Dora s pjevanjem pred publikom itekako ima iskustva. Nastupa od svoje 10. godine, odrasla je pod svjetlima reflektora, a ova je pjesma, kaže, rezultat njene totalne transformacije tijekom svih tih godina.

"Svi odrastamo i mijenjamo se pa sam i ja ovu pjesmu doživjela kao veliku osobnu promjenu i mogu vam reći da mi se ta promjena jako sviđa. Sretna sam što me Ante Pecotić i Bojan Šalamon – Shalla iz Rubikon Sound Factoryja, koji autorski potpisuju novu pjesmu, podržavaju u svemu i što imam potpunu slobodu pronalaženja svog izričaja. Snimanje spota s prijateljima u opuštenoj atmosferi i uvjetima koji su meni prirodni najljepši je mogući način za zaokružiti ovu priču", dodaje za kraj.

 | Autor: Pave Elez Pave Elez

Pjesmu '13. nota' i novi atraktivan spot možete pogledati i poslušati na YouTube kanalu Rubikon Sound Factoryja.

Tvoja reakcija?