Prvi 37 pregleda 24. kolovoza 2016.

Antonija Blaće zaustavila promet na ulicama Zagreba

Antonija Blaće
Instagram @antonijablace

Omiljena voditeljica odlučila se vratiti u daleku prošlost...

Jeste li se ikada zapitali kako bi bilo putovati kroz vrijeme? Kako je izgledao život ljudi u desetom desetljeću? Na sva ova pitanja Antonija Blaće ima odgovor.

Naime, lijepa voditeljica se priprema za novi projekt, početak nove RTL-ove emisije 'Anno: Ljeta Gospodnjeg 925.' kojim će gledatelje vratiti u daleku prošlost, a na svom Instagramu s obožavateljima redovito dijeli trenutke sa snimanja.

 

Moja družina 😍 #mycrew #shooting #tv #tvshow #anno925

Fotografiju objavljuje Antonija Blaće (@antonijablace)

Koliko se dobro ekipa zabavlja možete provjeriti i na službenom Instagramu showa.

Iako cijeli projekt započinje tek u rujnu, mnogi su primijetili kako će Antonija nositi predivne odjevne kombincije i još bolje modne dodatke.

 

Getting ready #shooting #tv #soon #show #tvshow #anno925 #disibio925 #fashion #styling #makingof love my dress @petrinjska7

Fotografiju objavljuje Antonija Blaće (@antonijablace)

Antonija je sad i zaustavila promet na zagrebačkim ulicama:  jedna od najomiljenijih voditeljica domaćeg etera prošetala je ulicama glavnog grada u svrhu snimanja promotivnih fotografija za nadolazeću radnu sezonu. Osim što je zaustavila promet u središtu Zagreba, nju su zaustavili brojni obožavatelji koji nisu krili zadovoljstvo njezinim povratkom na male ekrane.

Naravno, zanimale su ih i sve pojedinosti vezane uz RTL-ov povijesni reality show „Anno: Ljeta Gospodnjeg 925.“. Neki detalji velikog jesenskog projekta su već dobro poznati, a show, dosad neviđen u hrvatskom eteru, kreće uskoro. A s obzirom na to da je Antonija voditlejica spomenutog projekta, gledatelji već dobro znaju da je ona prava osoba koja zna sve detalje vezane uz kandidate i snimanje showa.

No Antonija šuti k´o zalivena i samo kratko poručuje: „Vraćamo se u 925., što vam više moram reći?!“.

Antonija Blaće | Autor: Official Official

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?