Prvi 1261 pregleda 25. ožujka 2020.

Antonija Šola i Mario Roth imaju hit veljače!

Ovom su pobjedom ušli u veliko finale Cesarice - izbora za hit godine, koje će se održati 2021. godine.

'Cijena prave ljubavi', simbolična pjesma u ova teška vremena, koju su vrlo emotivno u duetu otpjevali Mario Roth i Antonija Šola, suvereno je osvojila domaću nagradu publike - Cesaricu za hit veljače.

Ušli u finale Cesarice

Antonija i Mario dobili su najveći broj glasova hrvatske publike na pet različitih glasačkih platformi. Ovom slatkom i malom pobjedom u teškoj konkurenciji - u kojoj su bile Jelena Rozga, Nina Badrić, Jacques Houdek te Matija Cvek i Matija Dedić, ušli su u finale izbora za glavnu nagradu Cesarice, koja će se održati početkom iduće 2021. godine.

'Hvala vam, dragi ljudi'

 | Autor:

"Hvala vam, dragi ljudi, idemo dalje zajedno. Neka nas ova pjesma uvijek podsjeća na zajedništvo i dane kad shvaćamo da čovjek samo srcem dobro vidi; kao i na dane kad smo naučili bez čega možemo i što nam je zaista važno; dane kad se ponovno učimo strpljenju, poštivanju sebe, drugoga i prirode koju uzimamo zdravo za gotovo. Vjerujem da ćemo nakon ovoga svi biti bolji jedni drugima i prema prirodi", istaknula je pjevačica i autorica pjesme, Antonija Šola, u objavi povodom osvajanja ove laskave nagrade.

 | Autor:

"Osjećam veliku zahvalnost, prije svega prema glazbenim urednicima koji su dopustili da naša pjesma pronađe put do svakog slušatelja, a onda naravno, ništa manje važno, i prema svima onima koji su svojim glasovima nesebično pomogli da uđemo u utrku za Hit godine. Hvala našoj publici jer su oni jedini razlog zbog kojeg postojimo, a mišljenje publike u našem poslu jest najvažnije. Zato nam ovo priznanje posebno imponira. S obzirom da se nalazimo u prilično teškim vremenima, a koja utječu na sve naše živote, neka nam glazba i dalje bude zvonka radost i da nam je snage da iz svega ovoga izađemo još jači i sretniji. Grupa Vigor i ja vam obećavamo puno, puno divnih i veselih koncerata čim ovo prođe, diljem Hrvatske i regije", zaključio je popularni frontmen Mario Roth.

Pjesmu možete poslušati ovdje!

Tvoja reakcija?