Prvi 910 pregleda 11. prosinca 2018.

Ariana Grande gotova s veselim pjesmama!

ariana grande / instagram

Ariana Grande pronašla zadovoljstvo u drukčijem žanru.

Iako je nedavno objavila odlično prihvaćen album Sweetener, Ariana već radi na novom albumu. Kako prenosi POPSUGAR., ovog puta priprema nešto potpuno drukčije.

U posljednje vrijeme samo loše vijesti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cloud available at @ultabeauty 🌩

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Iza nje je teško razdoblje obilježeno prekidom s Pete Davidsonom i smrću bivšeg dečka Mac Millera. Nemili događaji su Arianu, kako kaže veoma promijenili.  Trenutno se istovremeno osjeća sretno i nesretno.  Zbog toga će se na sljedećem albumu naći pjesme koje su ritmom možda brze, a zapravo su veoma tužne.  Već poznata pjesma “Thank You, next” ujedno je i ime predstojećeg albuma te najbolje opisuje kakve se pjesme na njemu mogu očekivati.

U tužnijoj tematici snašla se najbolje do sada

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pre hand tat 🌑🌒 photo @kevinmazur

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Grande je izjavila kako se jako veseli novom, drukčijem albumu, jer se u njemu pronašla najbolje do sada. “Ne mogu vjerovati da je tako, ali tako je”. Izgleda kako joj album služi kao svojevrsna terapija nakon svega što je prošla. “Samo puštam sve iz sebe i zabavljam se.” Otkrila je i kako će se najvjerojatnije sljedeća pjesma na albumu zvati “7 rings” (“7 prstenova”). Pjesma je o zanimljivom jesenskom danu u New Yorku kada je kupila zaručničko prstenje s prijateljima. “Znate ono kada vam ponude šampanjac dok čekate red kod Tiffanija? E pa, mi smo si dosta popile i došle na ideju da kupimo 7 zaručničkih prstenova. Kada sam se vratila u studio, svima sam dala prsten u znak prijateljstva”, prisjeća se. Tako je nastala ideja za pjesmu.

Želi biti svoja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☁️ @billboard

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Ne obazire se na komentare na to kako je moguće da u tako kratko vrijeme izda dva albuma. “Ne želim raditi što mi drugi kažu, ne želim se stopiti s ostalim pop umjetnicima. Od sada želim raditi po svojim pravilima.”

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajmee! Baš me zanima!!