Prvi 313 pregleda 14. veljače 2019.

Ariana Grande je najpraćenija izvođačica na YouTube-u

arianagrande/Instagram

Čestitamo joj, stvarno je zaslužila!

Ariana Grande visoko je podigla ljestvicu po broju subscribera na YouTubeu. Kako piše Tubefilter, ona je postala najpraćeniji ženski izvođač na toj društvenoj mreži, ostavivši iza leđa Katy Perry i Taylor Swift. Trenutno ima 32.6 milijuna pratitelja, a njezin album 'than u next' apsolutni je hit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thankunext 🖤🌫

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Pjesma “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored” pregledana je 22 milijuna puta u samo 24 sata. Dok Ariana predvodi u ženskoj kategoriji, u muškoj je najpraćeniji Justin Bieber s 43.3 milijuna pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jeeeej kraljica <3