Prvi 532 pregleda 11. veljače 2019.

Ariana je osvojila prvi Grammy, a nije došla na dodjelu?!

arianagrande@instagram

Postoji nekoliko razloga zašto Ari nije došla na veliku Grammy ceremoniju

- Znam da nisam večeras tamo (vjerujte mi, trudila sam se i još uvijek iskreno žalim što nije išlo) i znam da govorim da ne stavljate preveliku važnost na te stvari, ali ovo je divlje i prekrasno. Hvala od srca - tweetala je Ari nakon što je osvojila svoj prvi Grammy.

Ari je osvojila Grammy za najbolji pop album, ali svejedno nije došla po svoju nagradu. Hmm...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Naime, producenti Grammyja nisu se slagali s Arianom oko odabira pjesme za njezin nastup, prenosi Variety.

Ari se osjećala uvrijeđeno jer producenti nisu htjeli da pjeva svoj novi hit '7 rings'. Nakon toga, napravili su kompromis da bi '7 rings' ipak bio dio medleya, ali da producenti biraju drugu pjesmu, zbog čega je Ari odustala od cijelog nastupa.

Osim toga, Arianina slika pojavljuje se na velikim plakatima koji promoviraju Grammyje, što nije fer jer ona uopće nije bila tamo. 

Producent Grammyja Ken Ehrlich rekao je da je Ariana tvrdila da je "prekasno da to izvedu", ali se i ona oglasila na Twitteru da je Ehrlich "lagao o njoj" i da joj je bila "uskraćena kreativnost i umjetnička sloboda", prenosi Rolling Stone

Naime, ova cijela drama nije ni dirnula glazbenu divu. Na Instagramu je sa svojim fanovima podijelila fotke haljine koju je trebala nositi na ceremoniji, a na njima vidimo da se i doma dobro zabavila.

Izgleda kao prava Pepeljuga!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awwww