Prvi 1217 pregleda 02. travnja 2019.

Ariana je upravo priznala da je biseksualna?

ariana grande / instagram

Prema riječima njene nove pjesme pjevačica voli i muškarce i žene...

Arana Grande je objavila novu pjesmu 'Monopoly' u suradnji s Victoriom Monét, svojom prijateljicom i suradnicom, a čini se kako sad nakon te pjesme svi misle da je priznala da je biseksualna, piše Popbuzz. Fanovi su prema tekstu zaključili da je Ariana Grande zapravo biseksualna, odnosno da voli i muškarce i žene. 

Victoria i Ariana su godinama prijateljice, a upravo je Victoria autorica nekih od najpoznatijih Arianinih hitova '7Rings' i 'Thank U Next'. U pjesmi 'Monopoly' djevojke pjevaju: "I like women and men", odnosno 'volim muškarce i žene'. Victoria je priznala da je biseksualna u jednom tweetu, a fanovi zbog pjesme sumnjaju da je i Ariana pjesmom 'izašla iz ormara'. 

Sviđa li ti se nova pjesma Victorie i Ariane? I što misliš; je li svojevrsno priznanje ili?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    šta???