Prvi 1356 pregleda 23. srpnja 2019.

Ariana otkazala suradnju fotografu zbog teških optužbi

zenski svijet/instagram

Ariana Grande je otkazala suradnju fotografu Marcusu Hydeu, a sada ćemo ti objasniti zašto.

Ariana Grande je skrenula pozornost javnosti na slučaj koji uključuje Sunnayu i poznatog fotografa Marcusa Hydea.  Naime, Sunnaya je model te je na Instagram podijelila navodne fotke poruka s fotografom koji ju je htio fotkati besplatno, ali ako mu ona u zamjenu za to pošalje svoje gole fotke. Kada ga je odbila, rekao je da očekuje dvije tisuće dolara za snimanje.

Javila se i Ariana Grande

Zbog toga joj je Instagram obrisao objavu, a prijete joj i brisanjem računa...

Zato je fotke dopisivanja objavila na Twitteru gdje su još uvijek dostupne.

U cijelu priču uključila se i Ariana Grande, koja je pozvala djevojke da ne dopuste fotografima i ljudima poput Marcusa da ih fotkaju ako njima nije ugodno.

Dodala je još i da ima puno talentiranih fotografa koji su puni poštovanja i ne iskorištavaju svoje znanje i struku.

I drugi mu otkazuju suradnju

Hyde je dosad fotkao mnoge poznate, uključujući i Kim Kardashian, Kanyea Westa i brojne druge, a osim Ariane čin je osudila između ostalih i Bella Thorne.

Moramo ti još reći da nije dokazano da je cijela priča istina, ali fotograf se o cijeloj situaciji nije oglasio. Što će reći, ako uopće reagira, ćemo ti, naravno, javiti.

I mi se također moramo složiti s Arianom. Nikada nemoj učiniti što ne želiš samo zato što to netko traži od tebe.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sweetmother

    Želim podijeliti sa svijetom kako sam vratila muža u samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije koja se zove Dr Ogundele, vidjela sam njegov kontakt na internetu, on je vrlo moćan i pošten, moj muž me je ostavio 7 godina ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    omg preloše