Prvi 1675 pregleda 23. svibnja 2019.

Ariana se prisjetila žrtava bombardiranja u Manchesteru

arianagrande/Instagram

Jučer je bila druga godišnjica bombardiranja koncerta Ariane Grande u kojem je život izgubilo 23 ljudi, a ranjeno je njih 139. Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila storyje u sjećanje na žrtve.

Pjevačica se prisjetila tragedije. Naime, prije dvije godine na kraju koncerta, dok su ljudi pokušavali napustiti arenu u Manchesteru 22-godišnjak je bombom ubio 23 ljudi, te ranio 139. Ovaj događaj ostavio je velike posljedice na pjevačicu, koja se unatoč traumama vratila u Manchester i održala humanitarni koncert za obitelji žrtava.. Podršku su joj između ostalih pružili Justin Bieber, Miley Cyrus i njezin tadašnji dečko Mac Miller. 

Na veoma suptilan način putem svog Instagram profila odala je počast žrtvama. Prvo je objavila emoji pčele koja je simbol Manchestera. Također, nakon tragedije istetovirala je pčelu u znak sjećanja na žrtve s obzirom da je događaj na nju ostavio velike posljedice, javlja Marie Claire.

 | Autor: arianagrande/Instagram arianagrande/Instagram

Nakon toga, repostala je objavu back vokala Scotta Nicholsona koji je na svom Instagramu objavio fotku s koncerta One Love Manchester.

 | Autor: arianagrande/Instagram arianagrande/Instagram Njezina mama Joan Grande također se povodom obljetnice oglasila na svom Twitteru: "Naša kuća je prazna ove godine, ali naša srca su puna ljubavi...u sjećanje na 22 anđela koja smo prerano izgubili..."

Suosjećamo s obiteljima žrtava i nadamo se da se ovakvo što neće ponoviti..

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    bas lijepo od nje...