Prvi 778 pregleda 28. svibnja 2019.

Ariana se sprda s vlastitom figurom, a James se zabavlja

ariana grande / instagram

Miley objavljuje novu glazbu, Ariani se ne sviđa njezina voštana figura, a James Charles se našao u središtu nove drame. Ovo su neke od najhot vijesti iz celebrity svijeta u ovom trenutku.

Tjedan je tek počeo, a u životima poznatih i slavnih ima jaaako mnogo novosti. Mi smo ti izdvojili tri najvažnije da budeš u toku. Zahvali nam kasnije...

Miley najavila novi album

Prvo malo glazbe. Miley Cyrus je, naime, teasala datum izlaska njezina novog albuma She is coming. Da, da, stvarno. Napokon. Fanovi su se već neko vrijeme pitali i nestrpljivo iščekivali kad će poznata pjevačica objaviti novu glazbu, a dok već neko vrijeme na društvenim mrežama najavljuje da će 31. svibnja objaviti novi singl, sada nas očito samo dani dijele i od novog albuma.

U ponedjeljak je na Twitteru objavila cover fotku svog novog albuma i link na Spotify i Apple Mucsic za svoje fanove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHE IS COMING! Pre- Save NOW 💦 👅 🍌🍒miley.lk/sheiscoming

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Ako je vjerovati portalu PopCrave, na albumu su s Miley surađivali i RuPaul, Swae Lee i Ghostface Killah. Nedavno je i iznenadila fanove promocijom pjesama Mother's daughter, Cattidue i Dream, a po svemu sudeći njezine nove pjesme popunit će vrhove glazbenih ljestvica. 

Ariana se sprda

Dok je Miley bila zauzeta snimanjem i promocijom novog albuma, Ariana je za to vrijeme shadeala svoju voštanu figuru. Muzej Madame Tussauds u Londonu otkrio je Arianu u voštanom obliku, ali izgleda kako su u potpunosti promašili. Prvo su ih fanovi iznapadali na Twitteru, o čemu smo pisali, a sad je i Ariana komentirala svoj lik u voštanom obliku.

I dok su neki sigurni kako je autor promašio apsolutno sve, ona se uhvatila svojih voštanih, zatvorenih usana koje su presmiješne kad se zumira na njih. Komentriala je fotku riječima: "Samo želim pričati." Auuuuuč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's the thought that counts. #CommentsByCelebs

Objavu dijeli Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

James se druži s Kylie Jenner

A tek što se drama oko Jamesa Charlesa donekle smirila, izgleda da se eskcentrični 19-godišnjak našao u novoj neugodnoj situaciji. Znate, otkazao je Sisters turneju, o čemu smo vam pisali, no, izgleda da se make up guru nije odmarao, a ni previše patio zbog toga. Uhvaćen je, naime, na rođendanskoj zabavi kćerkice youtubera Austina McBrooma i Catherine Paiz, gdje se družio s Kylie Jenner. Boli njega briga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kylie and Stormi wishing @elle a happy birthday🥳

Objavu dijeli Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Za najnovije vijesti iz celebrity svijeta samo pratite naš web. Uskoro donosimo još novosti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    wooot? haha :D