Prvi 1390 pregleda 27. lipnja 2019.

Ariana proslavila 26. rođendan u poznatom outfitu

ariana grande / instagram

"Još jedna godina je prošla, a i dalje nosim ove uši", napisala je Ari za svoj ročkas.

Ariana Grande je proslavila 26. rođendan i to baš onako kako to ona zna - poput istinske dive! Kopirala je sama svoj look zeca iz spota 'Dangerous woman' iz 2016. godine i ponovno pokazala koliko je genijalna.

Kožni kostim s ušima postao je toliko popularan da je ga je njezin bivši zaručnik Pete Davidson tetovirao na ruku. No, zeko je s ruke nestao čim su prekinuli, ups...

Ovako je Ari u tom kostimu izgledala u spotu:

A ovako na svoj rođendan:

U opisu fotografije je napisala: "Prošla je još jedna godina oko Sunca, a ja i dalje nosim ove glupe uši." Priznala je kako ih nije dugo nosila jer se odmah nakon fotkanja preobukla u oversized hoodicu. U tome se, priznaje, ipak najbolje osjeća, koliko god moćno izgledala u ovakvom outfitu.

Također se zahvalila svim fanovima na čestitka, a ovim putem joj i mi želimo samo sve najbolje!

Godina bi joj mogla biti itekako sretna s obzirom na glasine o mogućoj suradnji s pjevačicama Lanom Del Rey i Miley Cyrus

Dugo su kružile glasine o njihovoj zajedničkoj pjesmi, no ništa nikad nije bilo potvrđeno. No, sad su napokon objavile da rade na pjesmi koju su, čini se, već i snimile. Pjevačice su se okupile za pjesmu za reboot filma 'Charliejevi anđeli', javlja Paper.

Svi su, naravno, preuzbuđeni zbog ove suradnje, a vatru su potpalile i same pjevačice koje su tweetale o izlasku trailera filma.

Mi ne znamo jesmo li više uzbuđeni zbog izlaska pjesme ili zbog filma o planetarno popularnim anđelicama. Što ti misliš? Kako će ispasti ova suradnja?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jako je lijepa <3