Prvi 428 pregleda 28. siječnja 2019.

Arianin bivši opet ju spominje u svom nastupu

arianagrande@instagram

Pete Davidson jednostavno si ne može pomoći kada je Ariana u pitanju

Već je poznato da ju je od prekida spomenuo u puno svojih nastupa u emisiji Saturday Night Live, a jednu večer si je čak i čestitao što ju nije nijednom spomenuo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Turner (@elle_turner310) on

Naime, fanovi sumnjaju da je opet na jedan način spomenuo Arianu u svom novom skeču, bez da je izgovorio njezino ime, prenosi Cosmopolitan

U skeču 'I love dogs' on i njegovi glumci napravili su rap pjesmu o tome koliko vole svoje čupave ljubimce, ali iz nekog razloga, sve žene su obučene u kožne kombinezone i nose zečje uši. Hmm... Na koga vas to podsjeća?

 | Autor: Youtube / Cosmopolitan Youtube / Cosmopolitan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Što misliš, pati li Pete još uvijek za Arianom?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kad će prestat više?