Prvi 1249 pregleda 29. kolovoza 2019.

Arianin bivši, Pete Davidson, ima novu curu

petedavidsonrares/Instagram

Veza je još uvijek svježa, a par bi uskoro svoju ljubav trebao priznati svijetu.

Nakon što su Ariana i Pete raskinuli zaruke, on je u siječnju dejtao dosta stariju glumicu Kate Beckinsale. Međutim, prekinuli su, a on je nastavio dalje i sada (navodno) ima novu curu. O kome je riječ? Izgleda da je njegova nova ljubav Margaret Qualley.

Margaret je kći glumice Andie MacDowell i modela Paula Qualleyja, a i sama je krenula maminim stopama pa je tako možemo vidjeti u serijama i filmovima Palo Alto, The Nice Guys i Once Upon A Time In Hollywood.

Veza je još uvijek svježa, a par se navodno planira pojaviti zajedno na crvenom tepihu na Venice film festivalu, piše Cosmopolitan.

Preostaje nam čekati festival i vidjeti hoće li se par zajedno pojaviti na crvenom tepihu.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MARIA12345

    MARIA12345

    Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    stalno mijenja cure xd