Prvi 499 pregleda 06. rujna 2019.

Arianu optužuju da je u spotu kopirala look Farrah Moan

farrahmoan_sparkles/Instagram arianagrande/youtube

Drag kraljica optužila je pjevačicu kako je kopirala njen look u svom spotu '7 Rings'. Fanovi Ariane su, naravno, bijesni i govore joj da laže.

Pisali smo vam već kako Ariana tuži modnu kompaniju 'Forever 21' zbog krađe njenog imena i lika za vlastitu promociju. Traži 10 milijuna dolara odštete. 

No, nju je sad pak Farrah Moan prozvala da joj je ukrala look koji je nosila u spotu pjesme '7 Rings' i tvrdi da ju je kopirala, javlja Cosmopolitan.

Želi dio novaca od Arianine tužbe

Evo što je Farrah napisala na Twitteru:

"Ariana bi mi trebala dati dio od tih 10 milijuna, s obzirom na to da je njezin tim poslao moju fotku dizajnerima i platio da joj naprave 'moj' look. Valjda krađa od queer umjetnika donosi neki profit."

Laska joj Arianino kopiranje

Priznala je kako joj laska što ju je Ariana 'pokrala'. No, s druge strane joj i smeta. Hmm, tko bi više znao što misli...

Sad je izašla s time u javnost jer ju je zasmetalo to što Arianin tim tuži druge zbog krađe, a i sami to rade. Barem tako ona tvrdi.

Ariana se još nije oglasila o optužbama, ali nadamo se da će cijelu dramu riješiti u miru. Jer, nama se ova priča ipak čini mrvicu nategnutom... Sigurni smo da postoji još mnogo ljudi koji su nekad isfurali svjetlucavi bodi - pa onda ispada da je Ariana kopirala njih sve. A to nema smisla...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma nema smisla..