Prvi 2899 pregleda 23. travnja 2019.

Arianu su tijekom nastupa na Coachelli gađali - limunima!

zenski svijet/instagram

Koji je pravi razlog? Nitko zapravo ne zna sa sigurnošću

Ariana Grande se vjerojatno nije nadala da će je itko ikada gađati limunima, no upravo se to dogodilo na festivalu Coachella. Jedan fan je kamerom uhvatio trenutak u kojoj su je pogodili limunom taman kad je pjevala pjesmu NASA. Nakon toga je otišla s pozornice u nevjerici, piše Daily Mail.

Prvo što je rekla bilo je "What the f**k ('Koji ku**c?). Netko me upravo pogodio limunom!?" A zašto su to napravili? Pa, navodno zbog glasina da je Ariana bila duplo više plaćena za svoj nastup na ovom popularnom festivalu nego Beyonce prošle godine. Vjerojatno ju je pogodio baš Beyoncein fan, a limun je bilo simbolično sredstvo gađanja zbog Beyonceinog hita - 'Lemonade'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

transition >>>>>>

A post shared by @ raphaelwb on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Pjevačica se na kraju uspjela smiriti i završiti koncert, a na kraju joj se na pozornici pridružio i gost iznenađenja, Justin Bieber. Otpjevali su njegov hit 'Sorry' iz 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ari u are a class act @arianagrande

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WE LOVE A KING SUPPORTING A QUEEN

A post shared by @ holyjariana on

Misliš da su fanovi ipak malo pretjerali ovim gađanjem?

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Štaa????