Prvi CHODA ft. ASH - Gas, gas! Petak, JoomBoos YT, 12:00 sati! 294 pregleda 02. travnja 2020.

Ash (20) odrepao herojima: 'Ova je nacija jača nego ikada'

Finalist JoomBoosova talent showa Rap Camp, Adrijan Šimunaj Ash, mobitelom je snimio pjesmu 'Zahvala' iz svoje sobe kako bi dao podršku najvećim herojima Hrvatske koji nas spašavaju u ovoj krizi

Liječnici, medicinske sestre, vatrogasci, Stožer civilne zaštite, Bad Blue Boysi, policija, vojska, prodavačice, čistači, svi oni naporno rade iz dana u dan da u ovoj krizi imamo sigurnost, hranu, pomoć i brinu o zdravlju i dobrobiti cijele Hrvatske.

Redovito svima njima plješćemo sa svojih balkona, iz karantene, a Ash (20) im je iz svoje sobe odlučio odrepati svoju zahvalu. Pjesma je upravo objavljena na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ash je spot i pjesmu snimio sam doma, a u spot su ubačene i dirljive snimke svih heroja nacije o kojima repa u svojoj novoj stvari. 

 | Autor:

"Inspiracija za pjesmu meni i prijatelju došla je jednu večer, kad smo pričali o cijeloj ovoj situaciji s koronom, potresom... Shvatili smo kako je sve oko nas depresivno pa smo mi odlučili napraviti nešto pozitivno. Htjeli smo se na neki način zahvaliti herojima koji nam svima pomažu u ovim teškim situacijama", kaže Adrijan o svojoj 'himni za hrvatske heroje' za koju je sam napisao tekst, a njegov prijatelj je radio beat.

"Poruka koju pjesma šalje je da smo jači od svega i da nas ništa neće srušiti. Ujedno, pjesma je jedno veliko hvala svima koji su nas podsjetili koliko smo zapravo složan narod", dodaje.

Finalist Rap Campa

 | Autor:

Ovog talentiranog 20-godišnjaka publika je prvi put upoznala u talent showu Rap Camp, gdje je stigao do samog finala. U showu je bio dio tima poznatog slovenskog producenta Raayja, a svojom pjesmom 'Prokleti sin' posebno je oduševio publiku. U pjesmi je odrepao o periodu odrastanja kada je trpio maltretiranje vršnjaka.

- Taj period bio je težak, ali sam se izvukao iz svega i sada sam mnogo jači nego prije - kaže Ash, čiju novu pjesmu zahvale hrvatskim herojima možete poslušati na JoomBoos YouTube kanalu. 

Tvoja reakcija?