Prvi 356 pregleda 24. lipnja 2020.

Ashley Graham slomila zub dok je jela domaće kekse

Olivia Rodrigo Instagram

Nedavno smo imali priliku svjedočiti urnebesnom TikTok videu u kojem je Jason Derulo, pokušavajući izvesti trend jedenja kukuruza s bušilice (da, dobro ste pročitali) ostao bez prednjeg zuba, a sada je nezgoda sa zubom zadesila još jednu slavnu osobu.

Situacija s ‘pucanjem zuba’ je zadesila najpoznatiju plus size manekenku na svijetu, Ashley Graham, piše BuzzFeed. A zub je slomila dok je jela domaće keksiće...

Naime, Ashley je na svom Instagram profilu objavila kratak video u kojem govori kako njezina mama peče izvrsne kekse od zobenih pahuljica koje potom stavi u hladnjak, kako bi njezina kći slomila zub jedući ih. Ups...

Na početku videa Ashley rukom prekriva lice, dok kasnije razvuče široki osmijeh kako bi s pratiteljima podijelila kako jedenje smrznutih keksića može biti itekako opasno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Ipak, svoj je problem uspjela riješiti vrlo brzo, s obzirom da je nešto kasnije snimila još jedan video u kojem je zub bio na svom mjestu. Zubari celebrityja rade brzo!

Drago nam je da je opet sve na svom mjestu i nadamo se da će ubuduće biti opreznija kad jede kekse! :P

 

Prva epizoda 'Teinih dnevnika' izlazi 2. srpnja. Stay tuned!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LmaoHrmlSi

    gg unlucky