Prvi 232 pregleda 07. veljače 2019.

Ashton Kutcher: Letio je u Svemir, a nekad bio siromah

seventiesbaby_ / instagram

Sretan rođendan, Ashton!

Danas Ashton Kutcher, američki model, glumac, producent i investitor slavi 41. rođendan. On je, osim po glumačkim ostvarenjima, u javnosti poznat i po svom 'Punk'd' serijalu, a najviše ga pamtimo po ulozi Kelsa u seriji 'Lude 70.-te'. Evo par zanimljivih činjenica o Ashtonu koje bi vas mogle iznenaditi, piše OhFact

1. Brat blizanac

Kutcher ima brata blizanca, Michaela, koji je rođen s bolesnim srcem i cerebralnom paralizom. Ashton je toliko blizak sa svojim bratom da je kao dijete čak razmišljao o samoubojstvu kako bi svom bratu omogućio vitalnu transplantaciju srca... WOW.

2. Nije pohvalno, Ashton!

Ashton je uhićen zbog provale u školu: pokušavao je ukrasti novac i bio je optužen za provalu trećeg stupnja tijekom završne školske godine.

3. Od siromaha do bogataša

Kutcher je nekoć bio toliko siromašan da je morao davati krv za novac dok je pohađao Sveučilište u Iowi. Čak je i prao podove u tvornici General Mills. Godine 1997. pobijedio je na natjecanju za najboljeg modela 'Fresh Faces of Iowa' 1997. godine, što mu je potpuno promijenilo život.

4. Izazvao CNN

Godine 2009. Ashton je izazvao giganta CNN u borbi za sljedbenike na Twitteru. Postao je prvi korisnik Twittera koji je dobio milijun sljedbenika i tako prestigao CNN u natjecanju 'Million Followers Contest', a danas ima preko 14 milijuna sljedbenika.

5. Hrana mu je sve

via GIPHY

Voli talijanske pizze, pa je čak uložio novac u talijanski restoran 'Dolce' i restoran s japanskim temama, 'Geisha House'.

6. U tehnologiji je budućnost

Godine 2007. postao je kreativni direktor tehnološkog start-up projekta Ooma. Nakon toga, uložio je u Spotify, Foursquare, Uber, Airbnb i Path, a također je stvorio svoju Twitter aplikaciju i web portal Aplus.

7. Najdraži filmovi

Njegovi omiljeni filmovi su - Forrest Gump, The Shawshank Redemption, Scary Movie, Gladiator. Voli slušati The Fine Machine, Dave Matthews Band, Hole, a njegova omiljena pjesma je "Young Blood" benda The Naked and Famous.

8. Novac, novac i još malo novca

Kutcherova neto vrijednost je oko 140 milijuna dolara i trenutno je jedan od najplaćenijih glumaca na televiziji sa zaradom od oko 750 tisuća dolara po epizodi. A kad se u sve uračunaju i njegovi ostali poslovni pothvati, Ahton ima...hm, tko će to sve izračunati?

via GIPHY

9. Uzori i više od toga?

Njegove omiljene filmske zvijezde su Maureen McCormick, Marilyn Monroe, Jennifer Aniston i Tom Cruise. Jednom je priznao da se jako zaljubio u Jennifer Aniston, a ona mu je i veliki uzor.

10. Put u Svemir

On je jedan od rijetkih sretnika koji se vozio u 'Virgin Galactic Spaceship-Two'. Ostali celebrityji koji su još bili te sreće su Bieber, Hawking, Hanks, Katy Perry, Brad Pitt i Angelina Jolie.

11. Zašto ne bi bio i producent?

via GIPHY

Producirao je MTV-ov show Punk'd sa svojim prijateljem Jasonom Goldbergom 2003. godine, gdje je 'prankao' slavne i šalio se na njihov račun. Baš nas zanima kako bi mu se svidjela naša inačica tog showa - 'Prank' d' koja je do sada zabilježila velike uspjehe, a uskoro kreće u novu sezonu! U novoj sezoni ovog mega popularnog JoomBoosovog serijala, obožavatelje iščekuju nove epizode, još genijalnije 'laži', izazovi, prankovi i vjerojatno još mnogo suza, bijesa i olakšanja žrtava kada shvate da se JoomBoos samo dobro našalio s njima. Prva epizoda druge sezone serijala Prank'd izlazi 24. veljače na JoomBoosovom YouTube kanalu, a daljnje epizode nove sezone možeći ćete pratiti iz tjedna u tjedan na JoomBoos YouTube platformi. Sigurni smo da bi Ashton bio i više nego zadovoljan. Što vi mislite?

12. Najgori glumac

Iako je Ashton prilično dobar glumac, bio je nominiran za 'Najgoreg glumca 2004. godine' za uloge u filmovima 'Cheaper by the Dozen', 'Just Married' i 'My Boss's Daughter' 2003. godine.

13. Sve njegove ljubavi

Godine 2005. oženio se za Demi Moore na maloj ceremoniji u njihovom domu u Beverly Hillsu, ali su se razveli 2011. godine. Nakon nje upoznao je ljubav svog života...

14. Ljubav života

2014. godine zaručio se s Milom Kunis , svojom ljubavi iz serije 'Lude 70.- te'. Par je od onda sretno zaljubljen i zajedno imaju dvoje djece koje uče skromnom životu iako imaju i više nego dovoljno novca da ih potpuno razmaze. Ali, oni jednostavno nisu takvi. I bravo za to!

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

 | Autor:

Tvoja reakcija?