Prvi 8105 pregleda 17. kolovoza 2019.

Avion sletio na autocestu: 'On pada, što je ovo? Koči!'

screenshot/24sata

Sreća je što u ovoj bizarnoj nezgodi nitko nije ozlijeđen, ali je situacija, onima koji su tada bili tamo, sigurno bila dosta strašna.

Bizarna nesreća dogodila se danas oko 11 sati na autocesti Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore. Manji sportski avion sletio ondje je na prometnicu i zaprepastio prolaznike u automobilima, javlja 24sata.

Pogledajte video nesreće:

Jedan je čitatelj čak snimio vidio te ga poslao redakciji, a o svemu je za 24sata kratko rekao:

"Počeo je kružiti po nebu iznad nas, spustio se vrlo nisko, ali još uvijek smo mislili da je to normalno, onda smo shvatili, pa on će tu stvarno sletjeti! Malo je vijugao po sredini ceste dok se krilom nije zabio u desnu ogradu i ostao u zaustavnom traku. Iz aviona su izašli žena i muškarac, prestravljeni."

Nitko nije ozlijeđen

 | Autor: Vatrogasci Vrbosko/24sata Vatrogasci Vrbosko/24sata

Na sreću, nitko nije ozlijeđen te ova nesreća nije uzrokovala ni jedan sudar, no trenutno se zbog ove nezgode između tunela Javorova kosa i čvora Ravna Gora u smjeru Rijeke, vozi se jednim prometnim trakom, javlja HAK. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG :O