Prvi RAP CAMP 2649 pregleda 14. studenoga 2019.

Baka ili Fil Tilen: Tko je bolji u borbi rimama?

screenshot/youtube/HRT

U drugoj epizodi najvećeg hip-hop spektakla u regiji, Rap Campa, kandidati su dobili novi zadatak. Rimama su se borili za imunitet od ispadanja, a uvod u borbe napravili su Fil Tilen i Baka Prase.

Kandidati timova Marina Ivanovića Stoke, Fil Tilena i Raayja morali su smisliti najbolje rime koje imaju i njima se izboriti za imunitet od ispadanja iz prvog regionalnog hip-hop talent showa. Uvod u njihove borbe rimama napravili su Baka Prase, koji se rimama borio protiv repera, mentora i člana žirija, Fil Tilena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rap battle između kandidata se vodio u šest pa zatim u tri runde, a na kraju su se kandidati borili za prva tri mjesta.

Nika Zorjan najavila 'borbe'

 | Autor: nika zorjan / instagram nika zorjan / instagram

"Napetost je u zraku, a ulozi su jako veliki", najavila je jedan od najuzbudljivijih zadataka dosad voditeljica Rap Campa, slavna slovenska pjevačica Nika Zorjan. Borba rimama je zatim mogla početi.

Tko je pobijedio?

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

U finalu rap battlea ostali su Adrijan Šimunaj i Dorian Begić iz Raayjeva TNTeama te Pavao Došen - Šen iz Stokinog 'Incident' teama, a suci, Tibor i Djubre iz K.R.A.S.T.-a. 

- Borba je bila odlična, dečki su bili super, pale su i neke teške riječi, ali ništa što se ne može riješiti na jednom piću. No, pobjednik može biti samo jedan i samo jedna osoba može dobiti imunitet - najavili su Tibor i Djubre te zatim objavili ime pobjednika. 

Tko je bio najbolji u slaganju rima i tko ima imunitet od ispadanja nakon ove epizode, pogledajte u novoj epizodi Rap Campa na JoomBoos YouTube kanalu.

Kako možete glasati za favorite?

Kandidati koji se rimama nisu uspjeli izboriti za imunitet i dalje mogu ostati u showu, a o tome odlučujete upravo vi. Glasom za svog favorita iz svakog tima - Outsider, TNTeama i Incident tima - dajete tom kandidatu šansu da se ostane boriti za pobjedu i vrijedne nagrade - ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, pobjedničku statuu te snimanje tri glazbena hita.

GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA IZ 'OUTSIDER' TEAMA

GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA IZ 'INCIDENT' TEAMA

GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA IZ 'TNTeama'

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?