Prvi 481 pregleda 12. prosinca 2020.

Baka izbacio 'Dubai' pa se pohvalio: 'Ovo je novi level!'

bakaprase/Instagram

Nakon dana i dana najavljivanja da stiže nešto spektakularno, Baka Prase je napokon na kanalu izbacio novu pjesmu

Pjesma 'Dubai', kaže Baka, nije nimalo slična ničemu što je do sada snimio i ovakav zvuk, smatra on, još nitko u regionalnoj glazbi nije napravio, barem što se youtubera pjevača tiče. Pa, poslušajte...

POGLEDAJTE SPOT I POSLUŠAJTE PJESMU:

Baka se u spotu vozi u nekoliko različitih luksuznih automobila, a ponovno se pojavljuje i zgodna crnka o kojoj će se sad vjerojatno danima svi raspitivati i pisati kako mu je to nova djevojka. Tko zna...

"Samouvjereno mogu reći da nikad nisam bio sigurniji u neki projekt nego u ovaj sada. Definitivno nešto što prelazi svaki nivo u odnosu na sve ostalo što su drugi youtuberi radili, pa još korak iznad. Ovaj zvuk u ovakvoj formi još niste čuli. Estrada se trese", napisao je večer prije objave pjesme Baka na svom Instagramu, a obožavatelji su ga također nahvalili u komentarima, iako je pjesma tek izašla.

Je li ovo zaista nešto revolucionarno na youtuberskoj glazbenoj sceni i koliko je pjesma zaista dobra, najbolje da procijenite sami. Ostavit ćemo vas da je poslušate.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • joso22

    pjesma hit i pola govna savrseno.i baka imas mali smoki.