Prvi 1237 pregleda 22. listopada 2019.

Baka je bijesan: 'Trebam li izbrisati svoj kanal?'

bakaprase/Instagram

Baka se u novom videu osvrnuo na skidanje njegove pjesme s YouTube trendinga.

Baka Prase snimio je video u kojem govori o tome zašto su mu pjesmu 'Jel te nije blam' skinuli s trendinga i o tome kako će možda biti primoram ugasiti kanal.

Pogledajte video:

"Ne znam kako se ovo dogodilo, ne znam zašto... Ni iz YouTubea ne znaju o čemu se radi. Pisao sam im i kažu da je sve regularno, ali očito nije regularno, jer mi je pjesma izbačena iz trendinga bez ikakvog maila, bez ikakvog upozorenja", započeo je Baka te naveo neke od razloga nestajanja pjesme iz trendinga. 

Tko je izbacio pjesmu iz trendinga?

Rekao je kako se možda radi o tome da je pjesma prijavljivana pa su je zbog toga izbacili. "No, i prijašnji disstrackovi bili su prijavljivani pa nikad nisu maknuti iz trendinga", dodao je. Zatim je rekao da se vjerojatno radi o utjecaju nekih, kako ih on naziva, vanjskih organizacija.

"Moguće je i da su pjevači, koje sam izbacio iz trendinga, rekli; 'Ne može, mi moramo biti prvi trending', pa su me možda oni izbacili, iako nekako ne vjerujem u to", dodao je.

Osvrnuo se kratko i na dramu s Kristinom, koju je prethodnim videom zatvorio, i pri tome ostaje. No, zatim je dodao kako će u nekom trenutku biti primoran ugasiti vlastiti kanal zbog svega što se događa.

'Trebam li izbrisati kanal?'

 

"Da izbrišem kanal? Da stavim videa na private? Ne znam, ali ono što znam je da se moram nekako zaštititi od strikeova. Ne znam što drugo da radim. Jer, ako mi mogu skinuti pjesmu s trendinga, mogu mi obrisati i video, mogu mi 'lupiti' strike, a u najgorem slučajem mogu mi pokušati obrisati kanal", objasnio je.

"Da mi u nekom trenutku bude obrisan kanal ne znam kako bih se nosio s time", nastavio je Baka te rekao kako bi se sigurno ponovno vratio, uvijek. Najavio je kako se nikad neće predati, kako će objavljivati nova videa redovito, ali će biti na oprezu, kaže.

"Ne želim da drugi ugase kanal i ugase Instituciju", zaključio je.

Kristina se oglasila na Instagramu

 | Autor: kristina đukić / instagram kristina đukić / instagram

Kristina se u svom novom videu nije osvrnula na dramu s Bakom, ali se prije nekoliko sati oglasila na Instagramu. Objavila je story u kojem je napisala da "nije plaćena" ni za što te da je "spremna sve optužbe dokazati na sudu." 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?