Prvi 2860 pregleda 01. veljače 2020.

Baka opet ljut: Skinuli su mu pjesmu iz trendinga

screenshot/youtube

Disstrack 'Blamage', koji je Baka Prase snimio i posvetio pjevaču Voyageu, više nije prvi u trendingu i Baka je uvjeren da su mu namjerno maknuli pjesmu iz trendinga i da ga netko sabotira, pa je o tome snimio video da pokuša sam sebi, ali i svojim fanovima, objasniti o čemu se radi.

"Nervozan sam... Ja više ne znam što se događa. Skinuli su nam pjesmu iz trendinga, a do malo prije smo bili prvi u šest država. Može li meni netko objasniti što se događa? Tko me sabotira?", upitao se Baka, a zatim dodao kako ga možda sabotira balkanska estrada.

"Kad Baka Prase izbaci pjesmu, estrada - na aparatima, ne mogu pored mene biti prvi u trendingu", siguran je Baka. 

Želi i 'na papiru' postati najjači na Balkanu

Nakon kratkog obrazloženja novog nastavka drame, Baka se pohvalio kako mu nedostaje još 10-ak tisuća pratitelja da njegov kanal postane najveći na Balkanu i da prestigne Mudju.

"Nakon tri i pol' godine napokon dolazimo do tog broja. I sad ćemo i napismeno biti najjača institucija na Balkanu", rekao je.

Najavio disstrack na Saru Jo

Nakon što se zahvalio fanovima, vratio se na temu disstrackova. On smatra da je ovo era disstrackova i da ih ljudi žele slušati, pa im on daje što žele. A za sljedeći je tjedan najavio izlazak disstracka na pjevačicu Saru Jo.

Ako dobije 100.000 lajkova na najnoviji video, kaže, snimit će i disstrack na cijelu estradu. Ako se ipak ne umori i ne uzme odmor prije svega toga, što je također izgledno. Barem ako je vjerovati onome što je u videu rekao.

Ostaje nam vidjeti kako će Baka dalje reagirati i hoće li drama ići još dalje ili će ipak, možda, nakon nekog vremena - završiti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?