Prvi 4867 pregleda 14. studenoga 2020.

Baka Prase i 'čudne' poruke: Donio sam važnu odluku...

bakaprase/Instagram

Poznati youtuber već par dana na svom Instagramu zbunjuje obožavatelje...

Baka Prase već nekoliko dana na svojim Instagram storyjima ostavlja neobične poruke na crnoj pozadini i nikome nije jasno što se događa. Nakon što je prekjučer napisao da je "donio jednu važnu i presudnu odluku", dan kasnije dočekala nas je još jedna nedefinirana poruka od poznatog youtubera.

 | Autor:

 | Autor:

"Nikada nisam bio nesigurniji u sebe", napisao je Baka i potpuno zbunio svoje obožavatelje i pratitelje. Što se događa s njime? Planira li odustati od YouTubea? Ili priprema nešto novo i nešto veliko pa nas ovime samo želi dodatno zbuniti? Sva ova pitanja postavljaju si njegovi fanovi, ali odgovora, zasad, još uvijek nema...

No, vjerojatno ćemo vrlo brzo saznati što nam je Baka ovoga puta pripremio. 

Nakon teškog razdoblja i optužbi, Baka Prase se nedavno vratio na YouTube scenu, a gostovao je i u prve dvije epizode JoomBoosova talent showa 'Rap Camp'. U prvoj je ekipi za snimanje poslao luksuzni Lamborghini vrijedan 230 tisuća eura i sve ih razveselio. "Bako, legenda si", poručili su mu kandidati.

POGLEDAJTE EPIZODE 'RAP CAMPA':

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita99

    Svaka čast Joomboos 👏👏, promovirate ped*fila koji zarađuje pare na labilnoj lako potkupljivoj djeci, sam je priznao da je imao seks s maloljetnicom i još je te djevojčice javno prozivao k****ma i narkomankama, za promijenu napišite neki članak zašto ne ... prikaži još!