Prvi 4853 pregleda 26. siječnja 2020.

Baka Prase izbacio disstrack na Voyagea

Nakon otprilike tjedan dana čekanja, Baka Prase izbacio je disstrack na Voyagea koji je nedavno prozvao youtubere pjevače i time Baku jako naljutio.

Baka je disstrack 'Blamage' izbacio prije manje od jednog dana, a već je završio u trendingu u svim zemljama regije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kakav je disstrack i zašto je već završio u trendingu, najbolje ćete se uvjeriti sami kad ga poslušate. A ako ne znate što se točno dogodilo s Voyageom i Bakom i zašto je uopće snimio ovaj disstrac, podsjećamo vas na naš tekst o početku i razvitku nove Bakine drame. Uživajte!

Kako je krenula drama s Voyageom

Baka Prase je, nakon privremenog zatišja, u novoj drami. Ovoga puta je snimio video u kojem je komentirao nastup pjevača Voyagea u Ami G Showu, koji je isprozivao njega i mnoge druge balkanske youtubere. Iako je Baka napomenuo kako ovo nije drama, već samo njegova reakcija na reakciju, ne možemo reći da nije prošla nezamijećeno.  Video je dosad pogledalo gotovo 500 tisuća ljudi, od sinoć je u YouTube trendingu i svi pričaju o njemu. No, najbolje da vam ukratko objasnimo o čemu se u videu radi.

'Nisu u rangu s glazbenicima'

 | Autor:

Voyage je na početku razgovora u showu, na pitanje 'Prati li YouTube scenu na Balkanu', odgovorio da iskreno baš i ne prati i ne zna tko je aktualan i o čemu se sve snimaju videa, ali kad ga je voditelj dalje pitao živciraju li ga youtuberi pjevači (dok je u to vrijeme blizu njega sjedio i Andrija Jo), ovaj je rekao sljedeće: "Ne živciraju me zato što su nisu u rangu s muzičarima." Na to je publika počela vikati, a Andrija Jo je rekao samo: 'Molim? Što si to rekao?' sa sarkastičnim smiješkom na licu.

'Htio je ispasti faca'

 | Autor:

"Umjesto da je samo rekao 'ma ne nerviraju me' i bok, on je morao ispasti faca, jer su pored njega Dara Bubamara i ostali pjevači. On je sad morao ispasti kul pred njima, a on je taj koji je Andriji Jo, između ostaloga, radio pjesmu. I nakon toga kreće prozivati pjevače youtubere, što znači da indirektno proziva i njega", komentirao je Baka njegov prvi odgovor, ali drama se onda nastavlja i dalje... Baka je pustio nastavak odgovora pjevača, koji ide nekako ovako: "Ne trebam se ograđivati, samo ću kratko obrazložiti što ovime mislim reći. Publika koju vuku youtuberi kad izbace novu pjesmu sluša tu stvar dva, tri dana, nastane veliki boom odjednom, ali to se kasnije ne sluša", rekao je Voyage, a Baka je na to rekao kako se, uglavnom, slaže s time, ali mu nije bilo jasno zašto se on našao pozvanim da ih proziva i to još ovako javno. "On to radi da bi sebe uzdigao, a kasnije u liveu se onda ispričava i govori da on nije muzičar, već samo producent", nastavio je Baka i rekao kako mu nije jasno zašto onda, kad je već krenuo s prozivanjem, u svojim namjerama nije otišao do kraja. Voyage je dalje nastavio objašnjavati kako se pjesme pjevača slušaju duže i donose veći profit nego pjesme youtubera, a Baka ga je ismijao i pokazao mu iznos PDV-a na 20 posto mjesečnih primanja.

Andrija Jo mu je objasnio što on misli o njegovoj izjavi

 | Autor:

Nakon toga, Baka je pustio izjavu Andrije Jo, koji je rekao: "Slažem se s time što je on htio reći, ali trebao je točno reći na kakve YouTube pjesme misli jer postoje youtuberi koji se ozbiljno bave glazbom. Da, postoje oni koji se glazbom bave iz šale i iz fore, ali na primjer, moja kolegica Ruža Rupić, ona stvarno snima ozbiljne pjesme i pjesme joj rade ozbiljni kompozitori. Uostalom, on (Voyage) je i meni radio posljednju pjesmu. Moja pjesma već ima 11 milijuna pregleda", objasnio je Andrija, a Baka je na to dodao kako on Andriju baš jako cijeni.

'Ovaj live nastup je blamaža'

 | Autor:

Nakon toga, Baka je prebacio na live nastup Voyagea i Breskvice, koji je u međuvremenu izbrisan s Ami G kanala na njihov zahtjev, i rekao da je naprosto jako loš. "Evo sad ćete vidjeti koji 'kredibilitet' Voyage ima da bi ovakvo što pričao drugima", rekao je Baka i pustio nastup. Breskvicu je pohvalio i rekao da stvarno odlično pjeva, ali njegov dio mu se, malo je reći, nije baš svidio... "Ne da je promašio nego je promašio intonaciju...", rekao je Baka. Voyage još nije odgovorio na ovu Bakinu reakciju, a kako će se ova priča dalje razvijati tek ćemo vidjeti. O svemu ćemo vas obavijestiti!

POGLEDAJTE CIJELU REAKCIJU:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanja11

    Disstrace je pree brutalan
  • zeljko1

    Baki,lik si i pol,jebi ih sve u 'zdrav' mozak.pozdrav😎👍