Prvi 1341 pregleda 25. lipnja 2022.

Baka Prase izbacio novu pjesmu, ovo su reakcije

Srpski YouTuber Baka Prase početkom ove godine prekinuo je sa svojom djevojkom Anjom, a sada je snimio pjesmu koja govori upravo o njoj

Nakon što je, prije gotovo šest mjeseci, srpski YouTuber Baka Prase prekinuo sa svojom djevojkom Anjom Blagojević, poznatijom kao Anja Blaa, sada je o njoj snimio pjesmu koja je izašla danas. Pjesma se zove Tokyo, a naš Marco Cuccurin snimio je svoju prvu reakciju na nju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjesma je napravljena u suradnji s pjevačem Jalom Bratom, a i sam Marco je rekao kako se, i po riječima pjesme i po količini auto-tunea, prilično vidi njegov utjecaj. Također, prokomentirao je i spot za koji kaže kako je vrlo kvalitetno napravljen te da se vidi da je visokobudžetan.

U pjesmi se spominju i riječi 'como casa de papel' na temelju kojih je Marco napravio poveznicu s popularnom serijom 'La Casa de Papel' i ljubavi između glavnih likova Tokyo i Rio te naglasio kako se ime pjesme najvjerojatnije ne odnosi na Tokyo kao grad već na lika iz serije.

Osim Marca i obožavatelja Bake praseta, oglasila se i Anja, kojoj je posvećena ova pjesma i u komentarima napisala "Ako ova pjesma bude imala 10 milijuna lajkova, pomirit ćemo se".

Što vi mislite o ovoj pjesmi? Hoće li se Baka i Anja pomiriti?

 

Pogledajte drugu epizodu Outsidera!

Tvoja reakcija?