Prvi KORONA VIRUS 1882 pregleda 28. ožujka 2020.

Baka Prase izbacio pjesmu o koroni, Petra prva reagirala

screenshot/youtube

Baka je, u svom prepoznatljivom stilu, izbacio novi disstrack - ovoga puta na korona virus, a Saamo Petraa je u live videu na JoomBoos YouTubeu napravila reakciju!

Baka je odmah na početku pjesme napisao kako "Ovaj spot i glazbeni broj predstavljaju vid kreativnog izražavanja autora. Namjera autora ni u kojem slučaju nije prouzrokovati širenje panike ili ugrožavanje javne sigurnosti." 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjesma je šaljiva i u njegovom stilu, ali kroz cijelu se pjesmu provlači Bakina poruka svim njegovim pratiteljima i onima koji gledaju spot: 'Ostanite kod kuće!' 

Petra snimila live reakciju na pjesmu 

U pjesmi, uglavnom, pjeva o tome kako mu sporo prolaze dani u karanteni i kako bi radije bio negdje vani, a ne zaključan u stanu. Cijelu pjesmu i spot možete poslušati i pogledati na Bakinom YouTube kanalu, a prva koja je na pjesmu napravila reakciju je naša Saamo Petraa!

'Svaka čast za poruku'

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

"Što god da se događa u svijetu, na Balkanu, ma bilo gdje, taj čovjek će nešto napraviti i to će buknuti. Super mi je pjesma, ima on i boljih, ali super mi je što je uz pjesmu pozvao sve da ostanu kod kuće i na taj način uspore širenje zaraze virusom. Okej, ova pjesma je njegov način šale, ali je i dalje uspio poslati neku ozbiljnu poruku", ispričala je Petra u live reakciji na našem YouTube kanalu te pohvalila kvalitetu video spota, koji je snimljen prije strogih mjera karantene i samoizolacije zbog situacije s korona virusom.

Pratite 'Kavantenu' s Petrom upravo sad, priključite se u live na JoomBoos YouTube kanal i pogledajte što vam Petra sve ima za reći!

Tvoja reakcija?