Prvi 1303 pregleda 15. travnja 2020.

Baka Prase o incidentu: 'Išao sam liječniku, moja stvar'

youtube/Instagram

Poznatog regionalnog youtubera jučer je privela policija. Šokiran novinskim napisima da je uhićen, odlučio je snimiti video objašnjenja.

Pisali smo vam kako je poznati youtuber Baka Prase priveden zbog kršenja policijskog sata. Ogorčen medijskim objavama da je uhićen, odlučio je snimiti video i objasniti što se zapravo dogodilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naljutili ga članci u regionalnim novinama

Baku Prase naljutili su medijski napisi koji su objavili da je uhićen. On tvrdi da je samo priveden u postaju i nakon toga pušten.

"Pred cijelom državom ja ispadam kriminalac. Što sam to napravio, prekršio zabranu kretanja? Nisu me uhitili, nego priveli. Svatko napravi grešku, ne ponosim se time, nemam opravdanje. Policija me legitimirala u 17:03 sati i priveli su me u stanicu. Imao sam temperaturu", izjavio je Baka u videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve vas volim ❤️

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Tvrdi da je išao kod doktora

Baka je izašao iz kuće kako bi otišao do liječnika. Naime, imao je temperaturu koja se nije snižavala pa je odlučio potražiti pomoć. Zato je i zakasnio i bio vani nakon 17:00 sati, kada na snagu stupa policijski sat i zabrana kretanja.

"Realno, mogao sam otići kod doktora ranije, no mislio sam da će proći pa nisam odmah otišao doktoru", objasnio je

U policiji su mu izmjerili temperaturu i kad su vidjeli da govori istinu, pustili su ga. Baka je pohvalio rad policije i rekao da su bili stručni i susretljivi.

"Imao sam temperaturu 37,2, a poslije toga 37,5 kada su mi izmjerili u stanici. Vidjeli su da ne lažem. Ispalo je kao da sam ubio čovjeka. Bitno je da su rekli koje marke je auto, da ispadne kako sam se bahatio. Moja stvar je ako sam napravio prekršaj. Moja je greška. Svi žele od mene napraviti lošu osobu, loš uzor. Ne bježim od svega ovoga što sam rekao i napravio", dodao je i pohvalio rad i postupanje policije prema njemu.

Svojim pratiteljima je poručio da shvaća svoju grešku, ali ih je zamolio da mu ne zamjere, jer je zaista samo mislio da je bolestan. Nije ovo učinio namjerno. Zatim ih je još jednom pozvao da ostanu doma i paze na svoje zdravlje.

Tvoja reakcija?