Prvi 1478 pregleda 08. srpnja 2020.

Baka Prase: 'Tužit ću djevojku koja o meni iznosi laži'

screenshot/youtube

Poručio je kako će na sudu dokazati da su optužbe protiv njega lažne te da će protiv navedene djevojke podnijeti dvije tužbe.

Youtubera Baku Prase jedna je maloljetna djevojka na TikToku prozvala i optužila da je njoj i drugim maloljetnicama slao neprimjerene poruke te ih tražio da mu šalju eksplicitne fotografije, a youtuber je o svemu snimio već dva videa te u posljednjem poručio kako će protiv, zasad anonimne djevojke, podnijeti kaznenu prijavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baka Prase je u videu objavio kako će podnijeti dvije tužbe protiv djevojke te ispričao što se u posljednjih nekoliko dana dogodilo.

Ispričao je kako su mu svi sponzori počeli otkazivati suradnje nakon što se u medijima počelo pisati o ovom skandalu, a u cijelu priču su, tvrdi, upleli i njegovog prijatelja i kolegu youtubera, Chodu. "Sada i njega napadaju i gaze zato što mi je prijatelj, kako bi sponzori i njega otpisali", ispričao je.

Prije nekoliko dana u svom je videu komentirao screenshotove navodnih poruka koje je slao djevojkama na društvenim mrežama i rekao kako su screenshotovi lažni te da to uopće nisu njegove poruke.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Poručio je kako će na sudu dokazati da su sve optužbe iznesene protiv njega lažne, a o tome što će se dalje događati i kako će se ova priča razvijati ćemo vas redovito obavještavati. 

Tvoja reakcija?