Prvi 1666 pregleda 29. siječnja 2020.

Baka Prase: 'Voyage neka vrati nagradu za YouTube zvijezdu'

Baka Prase gostovao je sinoć u Ami G showu i objasnio zašto je snimio disstrack na Voyagea. Također, snimio je video u kojem reagira na nagradu za YouTube zvijezdu godine, koju su na MAC Awardsima osvojili upravo - Voyage i Breskvica.

Bakin disstrack na Voyagea, koji je nazvao jednostavno 'Blamage', dosad je skupio gotovo 5 milijuna pregleda i još je uvijek u vrhu trendinga na YouTubeu, a kad ga je Ognjen Amidžić pitao zašto je uopće snimio tu pjesmu, Baka mu je rado odgovorio.

"Naljutilo me to što je on pričao loše o mojoj profesiji, o onome čime se ja bavim. Ja sam svoj posao izgradio ni iz čega. Nije on možda spomenuo direktno mene, ali je uvrijedio sve nas youtubere", započeo je Baka, a kad mu je Ognjen pokušao skrenuti pažnju na to da je Voyage još jako mlad, da možda nije tako mislio i da mu možda nije trebao odgovoriti na tako 'opak' način, Baka je imao brzo spreman odgovor.

'Ja sam njemu zapravo pomogao'

"Ne mogu ja čitati misli. Ali mislim da je ipak morao malo bolje paziti što govori u live emisiji i mislim da se možemo složiti kako nije baš bio neupućen u ono što priča. No, ja zapravo mislim da sam ja pomogao tom mladom dečku i odveo ga na pravi put", rekao je i našalio se na kraju.

Baka snimio novi video:

Iako se činilo kao da se drama stišava i kako bi mogla uskoro završiti, Baka je snimio novi video u kojem reagira na MAC nagradu koju su osvojili Voyage i Breskvica za YouTube zvijezde godine i nije baš sretan.

"Ja nisam ni nominiran, pa ja sam uvrijeđen", rekao je Baka i dodao kako će pokrenuti peticiju da Voyage vrati nagradu. 

"Pa on nije youtuber. Što sam onda ja ako je on youtuber?", poručio je. Ostale reakcije pogledajte u videu na njegovom kanalu.

Što Voyage ima za reći?

S druge strane, Voyage je u 24 pitanja na kanalu 24sata rekao kako se "ne misli baviti dramama" i svađati s Bakom Prase.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VOYAGEOM:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?