Prvi 1449 pregleda 11. srpnja 2019.

Baki Prase skinuli pjesmu s YouTubea

bakaprase/Instagram

Prije četiri dana Baka Prase je izbacio novu pjesmu koju je posvetio hejterima, ali su mu je sada, čini se, skinuli s YouTubea.

Već smo ti pisali o cijeloj drami koja je nastala kada je Baka Prase ostao bez svog Instagram računa. Sada je, čini se, ostao i bez nove pjesme 'Poni', iako je od izlaska bila prva na YouTubeu trendingu.

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Nije primjerena za svu publiku

Možda te zanima... Baka Prase novu pjesmu posvetio hejterima

O svemu se na Instagramu oglasio i sam Baka Prase. Uložio je i žalbu, a YouTube mu je odgovorio kako su zaključili da ne krši pravila niti bilo kakav copyright. Međutim, smatraju da njegova pjesma i video nisu primjereni za svu publiku.

Kako će se situacija raspetljati, preostaje nam vidjeti. U međuvremenu - youtuber je najavio novu i još bolju pjesmu koja bi svjetlo dana trebala ugledati ovog vikenda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BakaPrase - Poni (Official Video) (Disstrack na Hejtere) LIVE!!! LINK U OPISU PROFILA!!

Objavu dijeli Bogdan Ilic (@bakaprase)

Ne daj se, Bako!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmeeee :O