Prvi 376 pregleda 18. veljače 2020.

Baku i djeda prati 200 tisuća ljudi: Snimaju se i u šopingu

zenski svijet/instagram

Bračni par iz Thringstonea, malenog sela u Engleskoj, počeo je objavljivati videa kako bi bili u kontaktu s obitelji. Ubrzo ih je na Instagramu zapratilo više od 200 tisuća ljudi.

"Napravili smo profil jer imamo veliku obitelj koja ne živi s nama pa nisu su mogli vidjeti što radimo. U početku sam objavljivao videa svoje supruge", priča Geoffrey Walker (89). Sa suprugom Pauline (86) vodi Instagram profil koji je postao pravi viralni hit, a oni su postali senior influenceri. Na Instagramu ih prati više od 200 tisuća ljudi.

"Iskreno, nismo ovo očekivali da će se dogoditi", kaže djed influencer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Profil im je 'eksplodirao' u svibnju 2017. kada je netko objavio fotografiju njihovog Instagram profila na Twitteru. U vrlo kratkom roku dobili su više od 150.00 'lajkova', a obožavatelji su im samo počeli dolaziti.

"Navečer smo imali 80 pratitelja, a kada smo se probudili imali smo 18.000. Pitali smo se što se događa. Od tada nismo stali, svakoga tjedna dobivamo barem 1.000 pratitelja", rekao je ovaj bračni par. Prate ih ljudi iz gotovo svih zemalja svijeta koji uživaju u njihovim dogodovština.

Izdali i knjigu ljubavnih pisama

Na profilu svakodnevno dijele videa kuhanja, putovanja, vrta, šivanja i savjeta koje dijele. U braku su već 69 godina, a imaju troje djece, petero unuka i desetero praunučadi. Iako se uvijek trude biti pozitivni u svojim videima, nedavno su s pratiteljima podijeli tužnu vijest - Paulini je netko ukrao torbicu.

Video je, naravno, postao viralan pa su par čak pozvali u jednu emisiju u kojoj su osvojili 1.000 funti za novu torbicu.

Osim uspjeha na Instagramu, par je izdao i knjigu 'Parted by Conflict', a sav prihod od nje daruju u humanitarne svrhe. Knjiga je skup ljubavnih pisama koje su si supružnici pisali dok je Geoffrey bio na ratištu.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?