Prvi 549 pregleda 24. veljače 2023.

Barbi Afrika u suzama! Objavili njene gole fotke?!

U trećoj epizodi nove sezone popularnog JoomBoosova 'Prank'd' serijala youtuberi Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt i Filip Rebrović 10ficho smjestili su poznatoj srpskoj influencerici Barbari Milenković

Bruno, 10Ficho i TheSikrt su uz pomoć najbolje prijateljice i mame srpske influencerice Barbare Milenković, poznatije kao Barbi Afrika, napravili pravi 'prank'. Podmetnuli su joj priču da joj je mobitel ukraden i hakiran Instagram profil, a ona je itekako nasjela...

POGLEDAJTE EPIZODU:

Barbi Afrika je dolaskom u svoj rodni grad Niš dogovorila kavu s prijateljicom Anđelom koju dugo nije vidjela ni ne sluteći kakvo joj se iznenađenje sprema.

Dok su prijateljice uživale na kavi, prišao im je stariji čovjek sa molbom da se uslika s Barbi i da zajedno snime video za njegovu kćer koja je velika Barbina obožavateljica.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Barbi Afrika je, naravno, pristala. Dok se slikala i pričala s čovjekom, prijateljica je iskoristila priliku i ubacila njezin mobitel u čovjekovu torbicu. 

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Čovjek se nakon fotografiranja zahvalio, uzeo svoju torbicu u kojoj je bio Barbarin mobitel i otišao. Potom se našao s Barbinom mamom koja je također sudjelovala u smicalici.

Nedugo zatim, Barbi Afrika je shvatila da joj nema mobitela. Ispočetka ga je mirno tražila, no onda je shvatila da ga zaista nema. Pokušavala je nazvati svoj broj i baš kad je pomislila da se nitko ne javlja, javio se muškarac koji se predstavio kao haker i pokušao ju ucijeniti. Shvatila je da je riječ o istom čovjeku s kojim se netom prije fotografirala.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Tražio ju je pozamašnu svotu novca kako bi joj vratio mobitel. Barbara je u panici zvala mamu tražeći ju savjet i pomoć. Mama joj je rekla da će kontaktirati policiju, a ona da ga ponovno nazove i što duže priča s njim kako bi ga policija uspješno locirala.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Barbi ga je ponovno nazvala, a onda se u potpunosti rastužila i počela plakati.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

"Ne mogu više Anđelija, brate, ne mogu! Uvijek ja" - žalila se Barbi Afrika. Kako je sve završilo i kako je Barbi Afrika prihvatila ovu 'neslanu šalu', pogledajte u epizodi na linku.

Ako je suditi po komentarima, ovaj video je oduševio sve.

"Prank je odlično prošao,barbi je bila najjača samo tako nastavite." "Mnogo dobar video i puno truda uloženo. Svaka čast JoomBoos", samo su neki od njih. Nove epizode serijala Prank'd pratite svakog četvrtka na JoomBoos kanalima!

Tvoja reakcija?