Prvi 111 pregleda 21. lipnja 2021.

Baš cool: LEAP ima besplatnu e-learning platformu!

Promo

Priprema, pozor, lansira se LEAP Academy!

Istina je... LEAP ekipa je pokrenula besplatnu e-learning platformu koja nudi različite sadržaje zajednici LEAP-a, ali i cjelokupnoj javnosti željnoj cjeloživotnog obrazovanja. U sklopu LEAP Academy e-learning platforme, korisnici mogu pronaći besplatne online tečajeve multidisciplinarne prirode koji pružaju partneri projekta, a namijenjeni su stjecanju različitih bitnih vještina te poticanju poduzetničkog duha.

Super stvar za studente i mlade profesionalce

 | Autor: Promo Promo

Na raspolaganju će biti i studije slučaja te natjecanja iz različitih područja, a kako bi učenje bilo što zanimljivije i interaktivnije, a na tečajevima su dostupni i različiti interaktivni kvizovi, vježbe, članci i dodatni materijali. Sadržaji platforme namijenjeni su studentima i mladim profesionalcima od 20 do 35 godina i izvode se na engleskom i hrvatskom jeziku.

Učenje dostupno svaki dan od 0-24, a još je i potpuno besplatno

Najbolje od svega? Sve to korisnicima je dostupno 0 - 24 sata svih 365 dana u godini jednim klikom i u potpunosti je besplatno.

Za još više sadržaja, registrirajte se besplatno na LEAP Academy platformu i inspirirajte promjenu usvajanjem novih znanja. 

Tvoja reakcija?