Prvi 12075 pregleda 10. travnja 2019.

Baš su teški: 6 najiritantnijih horoskopskih znakova

moonlovers___/instagram

Hm, ako si se ikad pitao/la zašto te netko toliko živcira, evo odgovora

Svatko ima čudne navike koje izluđuju druge i to je normalno, ipak smo svi samo ljudi. No, neki ljudi su ipak iritantniji od drugih, a koliko će ih drugi tolerirati ovisi samo o tome koliko je druga strana strpljiva. Kao što je to slučaj s većinom osobina, i ova ovisi o horoskopskom znaku. YourTango zna je li tvoj znak jedan od najiritantnijih.

1. Jarac

Jarci vode na popisu najiritantnijih znakova. Njihova iritantnost očituje se u njihovoj stalnoj potrebi da budu praktični i uspješni. I da, za to vrijeme jako vole hvaliti sami sebe i pričati ekstra 'napuhane' priče od kojih je možda samo mali dio istinit. 'Hvalite me usta moja' je ono čime se vode. 

via GIPHY

2. Lav

Lavovi, s druge strane, konstantno žele primati komplimente i biti u centru pozornosti.Oni trebaju mnogo pažnje i pohvale da bi bili sretni. Ali, Lavovi imaju veliko srce u kojem ima puno mjesta za sve. Kad se Lavovima potrebe ispune, oni će se jako potruditi da svi ostali dobiju 'svoje vrijeme na pozornici'.

via GIPHY

3. Vaga

Vage jako drže do izgleda, što znači da osuđuju sve koji žive nezdravo ili ne drže do sebe. Komentari poput "Stvarno ćeš to pojesti?" ili "OMG, što si to stavio/la na sebe?", su oni koji se od njih najčešće mogu čuti. Dosta je iritantno imati pored sebe osobu koja stalno kritizira, zar ne?

via GIPHY

4. Rak

Okej, koja je prva asocijacija kad vam netko kaže da je Rak? Emocije, osjećaji i još malo osjetljivosti. I sve bi to bilo ok, da to ne utječe i na sve oko njih. Konstantna briga da se ne povrijede njihovi osjećaji ili iščekivanje kad će promijeniti raspoloženje nije baš jednostavno, ha? Moglo bi se reći da je čak malo... iritantno?

via GIPHY

5. Bik

Bikovi su jako tvrdoglavi, a nema ništa iritantnijeg nego kad nekome ne možeš nešto dokazati, a znaš da su u krivu. A Bikovi ne popuštaju ni pod razno. Na takve ljude se ili treba naviknuti ili se udaljiti od njih, treće ne postoji.

via GIPHY

6. Vodenjak

Vodenjaci doista žele da svijet bude bolje mjesto za svakoga, ali kad je riječ o povezivanju s pojedinim ljudima, Vodenjak postaje nemoguć. A prilično je frustrirajuće kad ti daješ sve od sebe, a druga strana ništa. Zar ne?  Slobodno se maknite od njega, on neće ni primijetiti.

via GIPHY

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Mislim da sam iritantna......lollll