Prvi KORONA VIRUS 1070 pregleda 20. ožujka 2020.

'Bebu sam stavila na spavanje, sad ćemo uživati u pjesmi'

screenshot/youtube

Franka Batelić u live koncertu na YouTube kanalu u sklopu akcije #zajedno24sata otpjevala je pjesme 'S tobom', 'Kao ti i ja' i 'Sve dok sanjaš' u akustičnoj verziji.

"Mi smo kod none u stanu. Ona dolje spava, kao i beba, a mi smo ostali doma i za vas sad startamo s pozitivom", rekla je pjevačica Franka Batelić. Povodom velike akcije #zajedno24sata, Franka i brojni hrvatski pjevači i pjevačice u svojim domovima snimili su nam mini koncerte. Oni su, kao i većina zemlje, pogođeni novonastalom situacijom zbog korona virusa. Gaže i snimanja su im otkazani, no pjesma je ono što im nitko ne može oduzeti, čak ni ovaj 'nevidljivi neprijatelj'. 

POGLEDAJTE FRANKIN MINI KONCERT: 

"Jako je čudno pjevati kod kuće. Ostanimo svi doma u ovom vremenu koji je nalik SF filmu", rekla je Franka. U liveu je otpjevala svoje tri uspješnice - 'S tobom', 'Kao ti i ja' te najnoviju pjesmu 'Sve dok sanjaš' a na gitari ju je pratio njezin brat Nikola Batelić. 

"Ljudi moji, nemojte mi zamjeriti. Ovo je jedini trenutak u danu koji imam slobodno zbog bebača. Drago mi je da smo ovo uspjeli snimiti za vas. Ostanite doma i bravo za akciju 24sata", dodala je mlada mama.

U live koncertu su pjevali i Lidija Bačić s bendom, Damir KedžoLuka NižetićTonči Huljić s kćeri HanomZsaZsaAntonija Šola, Vlaho Arbulić i mnogi drugi. Na YouTube kanaluportalu i Facebook-stranici 24sata i sljedeći tjedan pratite live koncert hrvatskih izvođača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi oni pjevaju iz svojih domova, a mi vam prenosimo njihove najveće hitove, a koncerte donosimo u suradnji s partnerom TEDxZagreb.

Projekt nastavak kampanje #zajedno24sata u kojoj poznate osobe iz javnog života šalju poruke podrške hrvatskom narodu u ovim teškim vremenima. Podsjetimo, na našim platformama možete uživati i u predstavama zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta.

 

Pogledajte trailer za novi serijal na JoomBoosu - APP!

 | Autor:

Tvoja reakcija?