Prvi 742 pregleda 19. srpnja 2019.

Bella Thorne se s bivšom curom obračunala na Twitteru

bellathorne/Instagram

Bella je bivšu odlučila prozvati na Twitteru iako nikome nije jasno zašto je ljuta. Eh, možda bismo joj trebali poslati naš tekst o tome zašto je ovakve privatne drame možda bolje zadržati upravo tamo - u privatnosti...

Bella Thorne je rekla da stvari između nje i njezine bivše cure, youtuberice Tane Mongeau, više nisu dobre. I to se dogodilo tjedan dana nakon što je Tana objavila datum vjenčanja sa svojim zaručnikom, popularnim youtuberom Jakeom Paulom.

Svađa na Twitteru

"Tana i ja više nismo dobre. Prekršila je ženski kodeks i dosta mi je", započela je Bella prepisku.

Tada se uključila i Tana: "?????? Zašto svaki put kada si ljuta na mene pišeš o tome na Twitteru, a onda govoriš ljudima da ti je stalo do mene....wtf je ovo B..."

Zašto je Bella uopće ljuta?

Drama se još više zakuhtala kad je Bella Tani poručila; "Ti si mene počela dejtati samo kako bi to mogla objavljivati na Twitteru" te joj rekla kako bi bilo bolje da podigne slušalicu umjesto da provodi vrijeme na Twitteru. Tani više ništa nije bilo jasno pa je rekla kako ne shvaća zašto je Bella ljuta.

Može i bez drame

Drama, drama, drama. A već si mogao čitati kod nas zašto je bolje privatne probleme rješavati licem u lice i ne uključivati nepoznate osobe u to, jer to neće donijeti ništa dobro... Ako još nisi pročitao, pročitaj članak u nastavku.

Možda te zanima... Iz minute u minutu: Je li svađa Frana i LayZja prešla granicu?

Što je Bellu naljutilo? Tko zna. Još donedavno je na Instagramu objavljivala fotke s Tanom uz romantične opise, ali je sad ljuta i na nju i na njezinog zaručnika.

Što ti misliš? Je li u redu ovo što je Bella napravila? Isprozivala svoju bivšu curu ovako javno...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmeeee....