Prvi 46 pregleda 22. prosinca 2015.

Bella Thorne nikad nije bila hrabrija!

Bella Thorne

Glumica gotovo svakog dana pomiče vlastite granice i ostvari jedan od svojih ciljeva, a posljednja dva od posebne su joj važnosti...

U posljednje vrijeme, osim u poslovnom, Bella Thorne (18) ostvaruje značajne uspjehe i u privatnom životu. Nakon što je proslavila 18. rođendan, glumica se na društvenim mrežama pohvalila i položenim vozačkim ispitom

Na fotki koju je objavila na Instragramu ponosno pozira s privremenom dozvolom za upravljanje motornim vozilima.

 

FINALLY THANK GOODNESS!!!! #dmvlife 💯🚕🚗🏎🚓🚙🚑🚌🚒🚎🚐🚘🚖🚍🚔

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on

Dok je na Twitteru odlučila iskoristiti sve emotikone s kotačima koji postoje... :)

Ipak, za glumicu je ovaj dan imao još jedno, posebno i emotivno značenje. Naime, ovim je potezom prevladala svoj najveći strah - onaj od vožnje. Njezin je tata prije 8 godina poginuo vozeći motocikl te se ona od tad panično bojala upravljanja motornim vozilima.

- Još uvijek nisam dovoljno zrela da prihvatim odgovornost za eventualni gubitak nečijeg života - često je isticala Bella.

Osim toga, odlučila se riješiti još jednog od svojih strahova i hrabro se uputila u tatto salon u Los Angelesu kako bi se "počastila" preslatkom tetovažom pa se prepustila u ruke jednom od najpoznatijih Hollywoodskih umjetnika tetoviranja, Dr. Wooa. A njemu nije trebalo dugo da se na svom Instagramu pohvali rezultatom njihovog udruživanja snaga. 

bella thorne | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Preslatko! :)

Tvoja reakcija?