Prvi 97 pregleda 08. listopada 2015.

Bella Thorne: Za 18. rođendan želim samo jedan, poseban dar...

Bella Thorne

Obitelj ju je naučila kako da zavoli samu sebe, a sada i ona planira napraviti istu stvar za druge...

Često gledamo fotografije razuzdanih partyja kojima slavne face u velikom stilu obilježavaju svoje rođendane, ali Bella Thorne je odlučila svoj 18. rođendan proslaviti na potpuno drugačiji način...

Putem društvenih mreža zamolila je sve one koji su planirali kupiti joj skupe poklone, da umjesto toga novac uplate na račun organizacije 'Boys&Girls Club of America'. Osim prijatelja, pozvala je i sve svoje obožavatelje da se pridruže i doniraju koliko mogu. 

- Ne bojim se biti ono što jesam, ali nije uvijek bilo tako. Na početku karijere trudila sam se svima oko sebe ugoditi, a svi oni su me tražili da budem potpuno druga osoba. Uz pomoć obitelji, shvatila sam da ne trebam slušati druge i naučila sam voljeti sebe, baš takvu kakva jesam. Bio je to njihov poklon meni za koji ću im biti vječno zahvalna. Sada, kada sam napunila 18 godina i ja želim drugima pokloniti isti dar - objasnila je Bella.

Bella Thorne | Autor: Instagram Instagram

Pozvala je sve da se priključe akciji i istaknula da će sav prikupljeni novac biti namijenjen razvijanju 'SMART Girls' programu koji je fokusiran na zdravlje, vježbanje i razvijanje samopouzdanja kod cura od 8 do 17 godina. 

- Imam sve što mi treba u životu i zato vas molim, pomozite mi proslaviti rođendan pomaganjem drugim ljudima - zaključila je glumica.

Tvoja reakcija?