Prvi 649 pregleda 26. veljače 2019.

'Benching' je novi 'ghosting' - samo gori!

fashion_outlookk/Instagram

Postoji novi trend pri upoznavanju i gori je od ghostinga, kamo gori - pitate se?

Kako bi išta moglo biti gore od ghostinga? Jeste li ikada bili na klupi kao rezervni igrač u nekom sportu? Sjećate li se filmova u kojem je protagonist nevoljko izabran posljednji u nogometnom timu? Zahvalni su što su izabrani za igru, ali nisu bili prvi izbor. Silno žele igrati ali ih trener stalno ignorira?

via GIPHY

To se može dogoditi i u vašem ljubavnom životu, a ta nova metoda 'stavljanja na čekanje' zove se benching, piše YourTango.

via GIPHY

Svi smo čuli za ghosting, zar ne? Fenomen gdje razgovarate s nekim i mislite da je sve super. Viđate se i imate već neke zajedničke planove ali odjednom ništa. Možda je to postupna tišina. Cijeli dan dopisivanja se pretvara u jedan ili dva svaki drugi sat. Njihove stranice društvenih medija vam odjednom nisu dostupne. Poput duha, jednom su imali prisutnost u vašem životu i sada ih više nema. E pa ghosting je ipak malo bolji od benchinga. 

via GIPHY

Benching poručuje: 'želim te u svom timu' - što znači 'Želio bih biti s tobom (možda), ali ne dovoljno da se u potpunosti posvetim tebi.' Bencher vam  daje nadu, čineći da mislite da vas dvoje imate budućnost, dok je realnost puno drukčija.

Porukom će vas podsjetiti da misle na vas, ali rijetko će vas pitati o vašem danu ili se upustiti u razgovor koji je značajniji od 'hej što ima.' 

Jeste li se možda prepoznali u ovom? Što je za vas gore - ghosting ili benching?

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    joj presmijesno haha xD