Prvi 878 pregleda 26. siječnja 2019.

Beyonce sa 7 godina: Blue Ivy je ista mama

Beyonce/Instagram

Beyonce je usporedila fotku sebe kada je imala 7 godina i fotku svoje kćeri Blue Ivy sada, a jedva ćeš prepoznati koja je koja.

- Moja beba odrasta - napisala je uz sliku Beyonce. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Someone made this comparison of me at age 7 and Blue at age 7. My baby is growing up. 🥰

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Iako glazbena diva ne objavljuje fotke na Instagram tako često, kada to učini, uvijek nas iznenadi kao nitko prije, piše Pop Sugar

Iznenadila je svoje fanove fotkom sebe kada je imala 7 godina i fotkom svoje kćeri Blue Ivy koja je napunila 7 godina 7. siječnja.

Ne moramo ni istaknuti da izgledaju kao sestre blizanke. 

Što ti misliš, na koga će Blue Ivy kasnije više ličiti, na tatu ili na mamu?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    iste suuu